10 legjobb hintaszék gyerekeknek

2015-06-23

Tervezed, hogy külön helységet alakítasz ki gyermekednek? Új bútordarabot keresel oda?
Minden gyereknek szüksége van egy nyugodt helyre a kikapcsolódáshoz, egy érzésre, amit csak egy hinta tud adni. Te melyiket választanád? A Gen-Ex vitorlázó repülő, kényelmes fekvő hintaszékét, vagy egy klasszikus hintaszéket választanál?

Cartoon network
hirdetés

 hintaszek

Tervezed, hogy külön helységet alakítasz ki gyermekednek? Új bútordarabot keresel oda?
Minden gyereknek szüksége van egy nyugodt helyre a kikapcsolódáshoz, egy érzésre, amit csak egy hinta tud adni. Te melyiket választanád? A Gen-Ex vitorlázó repülő, kényelmes fekvő hintaszékét, vagy egy klasszikus hintaszéket választanál?


Íme, a listánk a top gyerek hintaszékről.

 

1. Rockabye Storage Rocker by Offi:

hintaszek1

Rockabye tárolós hintaszék Offitól egyaránt kínál ülő- és tárolási megoldást. A szék tartalmaz egy rejtett tárolót, ahol gyermeked tárolhatja játékait. A hintaszék két színben kapható, kék kerek és rózsaszín szív kivágással. A kivágott forma vagy lyuk segítség a kis kezeknek. Mi szeretjük mindet!

 

2. KidKraft Spindle Rocking Chair:

hintaszek2

Itt egy elegáns és egyszerű hintaszék gyermekednek. Az egyszerű dizájn a 18. század szellemével ötvözve készült. Stílus és minőségi bútor – Neked. A KidKraft hintaszék fantasztikusan mutat egy merész tapétával, vagy egy világos falu szobában.

Kapható: http://www.toysrus.com/

 

3. Hiya Kids Rocker:

hintaszek3

A Hiya gyerek hintaszék vicces darab lehet egy gyerek szobában. Élénk narancssárga és fehér színben tervezték, ez az egyik legjobb hintaszék. Ikres anyák figyelmébe is ajánljuk. A széket olyan szélesre tervezték, hogy két gyerek is elfér rajta. És! A Hiya gyerekszék hátsó része könyvtartóként is használható.

Kapható: www.spotonsquare.com

 

4. Teamson Kids Froggy Rocking Chair:

hintaszek4

A Teamson békás gyerek hintaszék tökéletes kiegészítője lehet egy gyerekszobának vagy verandának. Ez egy 'tartós' lehetőség három évesnél és annál idősebb gyereknek. A jól öltözött béka háttámla lenyűgöző szép kézzel festett szék. Bármilyen kis hercegnő meg szeretné csókolni a cuki kis békás hintaszéket. Pihentet és relaxál egy nehéz óvodai nap után.

Kapható: www.toysrus.com

 

5. Guidecraft Nordic hintaszék:

hintaszek5

Hozz létre egy hangulatos gyerek sarkot a Guidecraft Nordic hintaszékkel. A tervezés során a stílus és a kényelem volt a legfontosabb szempont. Ez a modern szék ideális iskolába, könyvtárba, de az otthon részeként is megállja a helyét.

 

6. Guidecraft Papagayo Rocking Chair:

hintaszek6

Fokozni szeretnéd a hangulatot gyermeked szobájában? A Guidecraft Papagayo hintaszékkel ezt megteheted. A szék tökéletes kiegészítő bútor három éves kor felett. A dzsungel témájú hintaszék esztétikailag is nagyon tetszetős. Ez a magas minőségű fából készült szék, mindenféle erdei kalandok képzeletbeli világába fogja vinni használóját.

Kapható: http://www.amazon.com/

 

7. Fava Rocker:

hintaszek7

A Fava hintaszék nagyszerű kanyargós hintaszék maximalizálja a pihenést és a kikapcsolódást egy fesztelen helyzetben. Totyogód imádni fogja a heverészést ezen a széken. A hozzátartozó párna puha és kényelmes, még az is lehet, hogy meseolvasás közben kicsinyed is elalszik rajta.

Kapható: http://www.knoend.com/

 

8. Fantasy Fields Children's Rocking Chair – Magic Garden:

hintaszek8

Ez a hintaszék gyermeked fantáziájával a fantázia földre, egy varázs kertbe repít el, ahol rózsaszín és lila pillangók repkednek. Miközben gyermeked előre-hátra hintázik a széken, úgy fogja érezni, hogy meglovagolt, szárnyaló pillangót. A finom érintésű zöld, rózsaszín, halványsárga és levendula hitelezi a vidám hangulatot. A gyermek biztonságát, az ólommentes festék biztosítja.

Kapható: http://www.wayfair.com/

 

9. Shine Company Westport Adirondack Kids Rocker:

hintaszek9

A Westport Adirondack gyerek hintaszékben békésen fog telni a délután a tornácon gyermekeddel. A klasszikus stílusú Adirondack szék, rácsozott stílusa jól mutat a kertben, játszóban, vagy akár a nappaliban is. A szék kérhető fehér poliuretán lakkal vagy természetes színében is. Mi több! A szék ellenáll a rovarok és a nedvesség viszontagságainak.

Kapható: www.hayneedle.com

 

10. Race Car Rocking Chair:

hintaszek10

Van otthon egy kis verseny autó szerelő? Akkor a NASCAR hintaszékben biztosan örömét fogja leli. Játékos és kreatív, a szék sokkal több, mint egy hintaszék. Ez lesz egy barátja és egy család tagja a kicsinyednek. A legelképeztőbb tulajdonsága, hogy a versenyautó hangot ad, amikor kicsinyed rajta ül és hintázik.

Kapható: http://www.kidsstuff.com/

 


Ezek a hintaszékek kényelmesek gyermeked, mialatt ő pihen. Neked melyik tetszik a legjobban? Melyik hintaszéket vennéd meg gyermekednek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készítette: B.O.P.
Forrás: momjunction


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: