Quantcast
Kezdőlap Uncategorized A Boomerang csatorna új alkalmazásából megtudhatjuk, hogyan vezet Scooby-Doo

A Boomerang csatorna új alkalmazásából megtudhatjuk, hogyan vezet Scooby-Doo

pottyos

Ingyenes alkalmazás iOS-re és Android telefonokra

 

Ingyenes alkalmazás iOS-re és Android telefonokra

Budapest, 2015. június 25.: Ki ne szeretné tudni, hogy vezet autót Scooby-Doo! A Nagy papír-futam című webes játékon alapuló Make and Race mobilalkalmazásban most fény derül rá! A Boomerang csatorna legújabb, ingyenes appjában a gyerekek megalkothatják saját járgányukat, és már indulhatnak is a futamon a Boomerang rajzfilmszereplői ellen. A játékban három sorozat szereplői vesznek részt: a Scooby-Doo, a Flúgos futam és A Tom és Jerry-show hősei. A játékosok feltunningolhatják és ízlés szerint le is festhetik a kocsijukat, mielőtt ringbe szállnak.

boomerang makerace
A Make and Race-ben a gyerekek a Boomerangról jól ismert rajzfilmhős-duók közül választhatnak: versenyeztethetik Tomot és Jerry-t, a Süsü keselyűk hőseit: Mardelt és Gézengúz Gusztit, valamint Scooby-Doo-t és Bozontot. Miután eldöntötték, melyik párost választják, a garázsban – amely kinézete az adott rajzfilm stílusát követi – személyre szabhatják a kocsijukat: kiszínezhetik és kedvükre alakíthatják.
A játékosok három egymást követő verseny megnyerése esetén léphetnek szintet és válnak elérhetővé fejlettebb alkatrészek és eszközök, amellyel még szuperebbé tehető a kocsijuk.
A Make and Race már elérhető App Store-ban és a Google Play áruházban, ahonnan ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra. A nézők továbbra is láthatják a Boomerangon a két mókás duót: a Scooby-Doo, merre vagy? hétköznap 13.10-kor látható dupla résszel, a Tom és Jerry pedig hétköznap 17.15-kor. További alkalmazások, játékok: http://www.boomerang-tv.hu/

 

Ez is tetszeni fog