Quantcast
Kezdőlap Ajánló A Cartoon Network bemutatja Csoda Kitty-t!

A Cartoon Network bemutatja Csoda Kitty-t!

pottyos

A Cartoon Network várva-várt sorozata, a Csoda Kitty május 21-én debütál a csatornán. A LEGO-kaland című nagy sikerű mozifilmen alapuló és a Warner Bros. Animation által készített, csillogással és cukisággal megtöltött rajzfilm hétköznap 17:40-kor lesz látható kizárólag a Cartoon Networkön, hétvégi 10:30-as és 17:50-es ismétléssel.

Mint a királyság uralkodójának, Csoda Kitty-nek meglehetősen be vannak táblázva a napjai. Legfőbb feladata, hogy minden alattvalóját boldoggá tegye és elűzze a szomorúságot. De ne értsük félre derűlátó jellemét – mégiscsak egy macska. Emiatt jobb vele vigyázni, hiszen keményen fellép, ha bárki is veszélyezteti a saját vagy kisöccse és egyben legjobb barátja, Puppycorn herceg jólétét. A királyi várban él még Dr. Fox, az udvari tudós és Hawkodile, Csoda Kitty hűséges testőre. Csoda Kitty és barátai gondoskodnak arról, hogy minden egyes napba annyi örömöt és kreativitást vigyenek, amennyit csak bírnak!


 
A Csoda Kitty vezető producerei A LEGO-kaland és a LEGO Batman: A film munkatársai: Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller, Roy Lee, Jill Wilfert, valamint Sam Register, a Tini titánok, harcra fel! producere. Az említett sorozat egyik atyja, Aaron Horvath felügyelő producerként, Edward Skudder és Lynn Wang pedig producerekként vesznek részt a sorozat munkálataiban.

Ez is tetszeni fog