Csajok, itt egy kis segítség, hogy férj ne tartson több 40 perces WC szünetet

2017-08-03

Van az a 40 perc, amikor a férjed bezárkózik a WC-re, amíg a nagy dolgát végzi, te pedig szentségelsz, mert jól jönne a segítsége a gyerekkel.

Legjobb gyermekbarát éttermek - mobil
hirdetés

Miközben persze azt is tudod, hogy nem tart ennyi ideig elvégezni. Neked, éppenséggel, általában két perc jut rá, de annak is a fele már azzal telik, hogy a gyerek dörömböl az ajtón. A férjed ezzel szemben gond nélkül bezárkózik, a telefonjával persze, és tökéletesen sérthetetlennek érzi magát odabenn.

Ez bosszantotta az alábbi ötlet kitalálóját, aki most projektjét a Kickstarteren, közösségi finanszírozással próbálja megvalósítani. Az ötlet egy homokóra - vagy inkább kakaóra? -, ami arra buzdítja a férfit, hogy az időkeret lejárta után szíveskedjen elhagyni a WC-t. Mert minden racionális számítás szerint végzett.A kis szerkezet egy WC-n ülő férfit ábrázol, a homok a testéből a WC kagylóba halad. Ha leért, azt jelenti, hogy az ő testéből is távozott a salakanyag.

A koncepció arra alapoz, hogy anyuka próbálja meg elképzelni, mi lenne a lakásból, ha ő ülne be 40 percre a WC-be. A legtöbbször a két perc is necces, egy 40 perces szünet valószínűleg háborús övezetté alakítaná a lakást.

Arról persze nem szól a fáma, hogy miért kellene megtagadni a férjtől a 40 perces WC-szünetet csak azon az alapon, hogy neked nincs lehetőséged hasonlóra. Miközben valószínűleg nem is igényled, soha nem is igényelted. A kütyüt talán fogjuk inkább fel vicces bolondságnak, ami egy létező problémára reflektál, de a szankció nem valós.

Forrás: ScaryMommy


Címkék: vicces

Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: