Úszás és úszótábor

2016-05-22

Gerencsér Ákos úszó oktató mesél az úszásról általában, és ajánl nekünk, illetve gyerekeinknek egy jó kis tábort nyárra!

 

Legjobb gyermekbarát éttermek - mobil
hirdetés

 

Gerencsér Ákos úszó oktató mesél az úszásról általában, és ajánl nekünk, illetve gyerekeinknek egy jó kis tábort nyárra!

Az úszásról általánosságban:

Az úszás az egyik legegészségesebb sport, hiszen nem terheli túl az ízületeket, viszont fejleszti a vitálkapacitást ( tüdő oxigénfelvevő képességét ) illetve a szív- és érrendszert, és emellett az egész szervezet működését képes kedvezően befolyásolni, amelynek következtében javul a szövetek, sejtek oxigénellátása.

gerencser2

Véleményem szerint 4 éves kor körül érdemes elkezdeni az úszást, persze ez nagyban függ a gyermek szociális, testi-lelki illetve szellemi fejlettségétől. Mindenképpen olyan oktatót illetve helyszínt javaslok ahol játékosan, a gyerekek életkorának megfelelően tanítják az úszást. A lényeg, hogy megszerettesük ezt a sportágat, hiszen így mindkét félnek (oktató-tanítvány) sokkal egyszerűbb és élvezetesebb a tanítás, tanulás!

 

Nyári úszó és sporttábor!

A tábor napközis jelleggel működik reggel 8-tól délután 4-ig. Minden délelőtt színes programok várnak a gyerekekre mint például lovaglás, gyerekvasutazás, kézműves programok, mézeskalács sütés, kirándulás a vadasparkba illetve lovaskocsizás. Minden nap a Budai Gesztenyés Étteremben ebédelnek a gyermekek, ahol kétfogásos ebéd várja őket. Az ebéd után csendespihenő és úszásoktatás a program. Végül uzsonnával zárják a napot. Mindenkinek ajánljuk a tábort aki a kellemes szünidei kikapcsolódást szeretné összekötni a hasznos és nélkülözhetetlen úszásoktatással!

gerencser3.jpg

 

 

 


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: