Úszás és úszótábor

2016-05-22

Gerencsér Ákos úszó oktató mesél az úszásról általában, és ajánl nekünk, illetve gyerekeinknek egy jó kis tábort nyárra!

 

Cartoon network
hirdetés

 

Gerencsér Ákos úszó oktató mesél az úszásról általában, és ajánl nekünk, illetve gyerekeinknek egy jó kis tábort nyárra!

Az úszásról általánosságban:

Az úszás az egyik legegészségesebb sport, hiszen nem terheli túl az ízületeket, viszont fejleszti a vitálkapacitást ( tüdő oxigénfelvevő képességét ) illetve a szív- és érrendszert, és emellett az egész szervezet működését képes kedvezően befolyásolni, amelynek következtében javul a szövetek, sejtek oxigénellátása.

gerencser2

Véleményem szerint 4 éves kor körül érdemes elkezdeni az úszást, persze ez nagyban függ a gyermek szociális, testi-lelki illetve szellemi fejlettségétől. Mindenképpen olyan oktatót illetve helyszínt javaslok ahol játékosan, a gyerekek életkorának megfelelően tanítják az úszást. A lényeg, hogy megszerettesük ezt a sportágat, hiszen így mindkét félnek (oktató-tanítvány) sokkal egyszerűbb és élvezetesebb a tanítás, tanulás!

 

Nyári úszó és sporttábor!

A tábor napközis jelleggel működik reggel 8-tól délután 4-ig. Minden délelőtt színes programok várnak a gyerekekre mint például lovaglás, gyerekvasutazás, kézműves programok, mézeskalács sütés, kirándulás a vadasparkba illetve lovaskocsizás. Minden nap a Budai Gesztenyés Étteremben ebédelnek a gyermekek, ahol kétfogásos ebéd várja őket. Az ebéd után csendespihenő és úszásoktatás a program. Végül uzsonnával zárják a napot. Mindenkinek ajánljuk a tábort aki a kellemes szünidei kikapcsolódást szeretné összekötni a hasznos és nélkülözhetetlen úszásoktatással!

gerencser3.jpg

 

 

 


Kapcsolódó cikkek

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel: