Rólunk

Készült: 2016-08-12 14:56:52

Anya vagyok. Tudom, hogy sokszor fáradt vagy, kimerült, tanácstalan. Megértem, hogy nehéz összeegyeztetned a munkát a magánélettel, és ettől néha kétségbeesel - ahogy én is.
De hiszem, hogy az anyaság egy izgalmakkal teli önismereti út, új dolgok felfedezésének lehetősége, és minden nap új esély a felhőtlen, kortalan játékra.
Ha szeretnéd Te is így megélni, jó helyen vagy!

A PöttyösLabda az én 3. gyermekem, de mi együtt alakítjuk, formáljuk egy remek közösséggé.
Itt választ kaphatsz a kérdéseidre - azokra is, amiket nem mersz feltenni, megoszthatod az élményeidet, tapasztalataidat, vagy tanulhatsz másokéból.
Ötleteket, inspirációt adunk a gyerekszoba berendezésétől kezdve, a szabadidő hasznos eltöltésén át a kipróbált fejlesztő játékokig.
Szeretünk utazni, és szívesen megosztjuk élményeinket kirándulóhelyek, bababarát szállások, éttermek, játszóterek tekintetében.
Ha nincs ötleted, hol töltsétek a hétvégét, vagy a szüneteket, mi mindig friss programajánlókkal szolgálunk.
Gyereknevelési, párkapcsolati, vagy önértékelési válságban is tanácsokat kaphatsz szülőtársaktól és hozzáértő szakemberektől is.
De ha csak egy kis kikapcsolódásra vágysz, és valami vicceset olvasnál, mi megmutatjuk neked a gyerekekkel töltött mindennapok humoros oldalát is.
Tarts velünk, és ha neked is van egy jó sztorid, hasznos tipped, játékötleted, recepted, bevált módszered, kedvenc helyed, oszd meg Te is a PöttyösLabda olvasóival!

Ha Facebook-on is kedvelsz és követsz minket, tagja lehetsz immár több, mint 36.000 fős csapatunknak, ráadásul jobbnál jobb nyereményjátékokon is részt vehetsz.

Ha fontos számodra a sport és a testi-lelki egészség, szeretnél anyaként is jó formában lenni, látogasd meg FittAnya oldalunkat is!

Nálad a labda, pattogtassuk együtt tovább!

Spuriga Dóra
tulajdonos és alapító

Rólunk írták..

Funzine Magazin:

Minden szülő álma: a PöttyösLabda

Egy modern szülőnek modern weblap jár! Ezt az igényt mostantól teljes körűen elégíti ki a pottyoslabda.hu, mely a kisgyerekes szülőket célozza meg.

A PöttyösLabda prémium kategóriás termékeket, okos telefonokra szánt alkalmazásokat, a legjobb gyerekfotósokat,Budapest legjobb gyerekbarát éttermeit és programjait ajánlja, de a portálon találhatóak interjúk is minden olyan témában, ami egy kisgyerekes szülőt érdekelhet. Az oldal a óvodás korig célozza meg a gyerekek – és persze a szülők – igényeit.

Különlegesség, hogy a PöttyösLabda végre nem egy olyan oldal, amit olyan szakértők szerkesztenek, akik még nem is láttak gyereket – hiszen több rovat is szülők munkája kezét dicséri, vagyis itt valóban a jól bevált dolgokról informálódhatunk. Éppen ezért ha gyerekorvost vagy hotelt keresünk, vagy esetleg a gyerekszobát szeretnénk átalakítani, teljes bizalommal pötyöghetjük be: www.pottyoslabda.hu.

 

Kreatívjáték:


Egy rendkívül jó ötlet és annak megvalósítása! A Pöttyöslabda minden témában segítségére lehet minden olyan szülőnek, aki szeretne jó tippeket kapni gyermekes témákban, legyen az divat, program, nevelés, egészség, legújabb játékok..stb. De nem is szaporítanánk a szót, nézzétek meg Ti is!
Az oldal nemrég indult, de a lájkolók száma arról tanúskodik, hogy ez valami nagyon jó!