Rólunk

Készült: 2016-08-12 14:56:52

Hello,

Örülök, hogy benéztél a PöttyösLabda weboldalara Te is!

Kétgyerekes anya vagyok, a kisfiam születése után kezdtem el összerakni az oldalt, a saját magam, illetve más anyukák által hiányolt témákra felfűzve. Szerettem volna, ha mindent egy helyen meg tudunk találni, legyen szó gyerekbarát éttermekről, gyerekfotósokról, egészségről, családi programokról, gyerekszoba designról, tippekről (főleg külföldről), stb. Mindenképp szeretnék minél több anyukát megismertetni az alternatív gyógymódokkal is, természetesen szakemberek által. A rovatokat általában anyukák, illetve szakemberek szerkesztik.

csaladi kep

Az indulást követő két év elteltével megmutatkozott, mekkora érdeklődés övezi a témát: a PöttyösLabda Facebook-oldala immár 31 ezres (!) rajongótábort tudhat magáénak, a budapesti kisgyerekes családok körében abszolút egyik kedvencnek tekinthető. A web- és Facebook-oldal olvasottsága folyamatosan növekszik, miközben a szakma is felfigyelt a felületekre, és a 2013-as e-festiválon a weboldal megkapta a „kiváló tartalom", valamint a „felhasználóbarát honlap" címeket.

 

Pattogtassuk együtt a labdát tovább! :)

 

Spuriga Dóra

tulajdonos és alapító

 

Rólunk írták..

Funzine Magazin:

Minden szülő álma: a PöttyösLabda

Egy modern szülőnek modern weblap jár! Ezt az igényt mostantól teljes körűen elégíti ki a pottyoslabda.hu, mely a kisgyerekes szülőket célozza meg.

A PöttyösLabda prémium kategóriás termékeket, okos telefonokra szánt alkalmazásokat, a legjobb gyerekfotósokat,Budapest legjobb gyerekbarát éttermeit és programjait ajánlja, de a portálon találhatóak interjúk is minden olyan témában, ami egy kisgyerekes szülőt érdekelhet. Az oldal a óvodás korig célozza meg a gyerekek – és persze a szülők – igényeit.

Különlegesség, hogy a PöttyösLabda végre nem egy olyan oldal, amit olyan szakértők szerkesztenek, akik még nem is láttak gyereket – hiszen több rovat is szülők munkája kezét dicséri, vagyis itt valóban a jól bevált dolgokról informálódhatunk. Éppen ezért ha gyerekorvost vagy hotelt keresünk, vagy esetleg a gyerekszobát szeretnénk átalakítani, teljes bizalommal pötyöghetjük be: www.pottyoslabda.hu.

 

Kreatívjáték:


Egy rendkívül jó ötlet és annak megvalósítása! A Pöttyöslabda minden témában segítségére lehet minden olyan szülőnek, aki szeretne jó tippeket kapni gyermekes témákban, legyen az divat, program, nevelés, egészség, legújabb játékok..stb. De nem is szaporítanánk a szót, nézzétek meg Ti is!
Az oldal nemrég indult, de a lájkolók száma arról tanúskodik, hogy ez valami nagyon jó!