Quantcast
Kezdőlap Ajánló 5+1 ok amiért a Liliputi® Matyó Csatos Hordozót imádni fogod!

5+1 ok amiért a Liliputi® Matyó Csatos Hordozót imádni fogod!

pottyos

Megérkeztek a Liliputi legújabb, kézzel hímzett, csodás termékei!
Készen állsz, hogy szerelembe ess?

Megérkeztek a Liliputi legújabb, kézzel hímzett, csodás termékei!
Készen állsz, hogy szerelembe ess?

liliputi 01

A gyönyörűséges mintákat kézzel hímezték, ezáltal minden egyes darabnak külön személyisége van. Mint minden Liliputi csatos hordozó, a Matyó motívumokkal díszített kollekció is ortopéd orvosok ajánlásával kerül a boltokba, webáruházakba. Évtizedes tapasztalat, tudás és elhivatottság jellemez minden egyes darabot.

liliputi 02

1. A koncepció
A Liliputi mindig nagy hangsúlyt fektet a minőség mellett az egyediségre, minden termék kézzel készül. A hagyományőrző motívumok és a modern formatervezés összhangja mellett, ami tényleg varázslatossá teszi a legújabb kollekciós hordozókat, a kézzel készített hímzés!

2. Egyetlen hordozó a kezdetektől
Ahogy minden Liliputi® Csatos Hordozó, a Matyó hordozók is a teljes hordozós kor ideje alatt használható, nem kell újabb és újabb hordozóeszközökre költeni. Állíthatóságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a gyermek testalkatához, megadja számára az ortopédiailag ideális testtartást.

3. Maximálisan bababarát
Mi lehet fontosabb kritérium vásárláskor, mint a bababarát minőség? A Liliputi csak erre a célra szőtt és festett, GOTS minősítésű, baba és környezetbarát biopamut alapanyagokat használt, így nem gond az sem, ha a fogzós baba egy kicsit megrágcsálja.

liliputi 03

4. Praktikum
Ahogy a Liliputi minden csatos hordozója, a Matyó hordozó is alkalmas elöl, háton és csípőn hordozáshoz. Hogy miért jó ez az anyukának? Mert így pofonegyszerűvé válik a játék a nagytesóval, a sütés-főzés vagy éppen a teregetés.

5. Unisex az apukák örömére
Az apukáknak sem kell aggódniuk, hogy kimaradnak az új kollekció nyújtotta élményekből, hiszen unisex hordozókról van szó, melyek több színben kaphatóak (piros, fekete, szürke).

+1. Szettben az igazi
Matyó hímzésű övtáskák teszik teljessé a repertoárt, melyek színvilágban és hímzésben tökéletes összhangban vannak a kollekció hordozóival.

 

www.liliputi.hu

Ez is tetszeni fog