Quantcast
Kezdőlap Ajánló Október második hétvégéjén gyerekfilmes ünneppel jön a Cinemira KIDS a Margitszigeten!

Október második hétvégéjén gyerekfilmes ünneppel jön a Cinemira KIDS a Margitszigeten!

Pöttyöslabda

A Cinemira KIDS Nemzetközi Filmfesztiválon olyan filmeket láthatsz, amiket sehol máshol és kipróbálhatod magad filmesként, résztvehetsz igazi castingon, tanulhatsz profi sminkmestertől, találkozhatsz a Garfield, az Agymanók és a Wednesday szinkronhangjával, kérdezheted a színészetről Tenki Réka és Mátray László színészeket, tanulhatsz igazi állat trénerektől, résztvehetsz Palya Bea koncerten és utána videóklipet forgathatsz a neves énekessel. A legkisebbek egy különleges Ringató koncerten vehetnek részt, október 12-13-án a Margit-szigeten a Kristály Színtérben.

Az alkotni vágyók leforgathatják saját LEGO animációs kisfilmjüket, de lesz kaszkadőr, filmes tánc, képregényrajzoló, csapófestő, LUSH fürdőbomba készítő workshop is. A filmes casting válogatáson lehetőség nyílik bekerülni menő sorozatokba, nagyjátékfilmekbe, vagy reklámokba.

Óránként új rövidfilmes vetítések indulnak korosztályokra bontva (3+, 7+, 9+ éveseknek) a világ legizgalmasabb díjnyertes rövidfilmjeiből és animációiból. Ötvenéves a Keménykalap és Krumpliorr, amit egy különleges fagyizós vetítéssel ünneplünk. Várunk október 12-13-án a Margit-szigeten a Kristály Színtérben.

További információk: https://www.cinemira.hu/kids/

Ez is tetszeni fog