Quantcast
Kezdőlap Ajánló A 6 kedvenc benti játékunk őszi-téli estékre

A 6 kedvenc benti játékunk őszi-téli estékre

pottyos

Az ősszel együtt a hosszú, végtelen esték is beköszöntenek, nagy fejtörés elé állítva még a legkreatívabb anyukákat is: mégis mivel köthetném le a gyerekemet? Ha unalomig gyurmáztátok magatokat, megfestettetek mindent, amit csak lehet, az összes kártyajátékot kipróbáltátok, és semmi ötletetek nincs, nézzétek végig az Imaginarium Magyarország legújabb kínálatát. Garantált a szórakozás minden korosztálynak.

Levegővel működő autó


Egy fantasztikus játék, ami nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is kikapcsolódást jelenthet. A különleges autó levegővel működik, de már az összerakása igazi kihívás elé állítja a családot, hogy aztán a fizika és a technika iránt érdeklődők a legnagyobb élvezettel használják a járművet. Ajánlott mindenkinek, aki vonzalmat érez a tudományok és a járművek iránt.

Színes fürdőjátékok


A hosszú fürdőzések elengedhetetlen kelléke a gumikacsák mellett a szivacsfigurák, amik most egyben kirakók is, így már a legkisebbek is próbálgathatják ügyességüket pancsolás közben. A színes, kedves figurákat a kád falára vagy a csempére ragasztva lehet összerakni, de akár szerepjátékhoz is használhatók, amihez a kicsinek éppen kedve van.

Táskatorpedó


Dévényi Tibi bácsi nem jár a játékhoz, de gyerekkorunk emlékei megelevenednek a klasszikus torpedó elővételekor. A testvérek garantáltan lefoglalják magukat egy-egy végtelen partival, de szülő-gyermek párbaj is kiválóan játszható vele. Egyetlen veszélye van a játéknak, egyszerűen lehetetlen abbahagyni!

Őrült egerek
Tökéletes családi játék, ami biztosan nevetésbe fullad majd. A fel-felvillanó fényekre ütve tesztelhető, ki a gyorsabb: az nyer, aki több egeret le tud csapni – persze csak képletesen. Használatával a gyerekek versenyszelleme motiválható, ugyanakkor megtanulják elfogadni azt is, ha veszítenek, valamint fejleszti a reakcióidejüket.

Szeletelhető ételek


A meseszép fa játékokkal a gyerekek elkalandozhatnak a gasztronómia világában, és szerepjátékhoz is alkalmazhatják. A természetes anyagból készült élelmiszerek a kicsik fantáziáját is fejlesztik, hiszen bármilyen ételt elkészíthetnek belőle. Amíg anya valamilyen őszi finomságot készít, a kisebbek elfoglalhatják magukat a saját hozzávalóikkal.

Disco-gömb
A zenélő, világító diszkógömb segítségével bármikor buli helyszínné varázsolható a nappali. USB csatlakozójának köszönhetően lejátszatjuk rajta kedvenc zenéinket, miközben fényeivel igazi partyhangulatot teremt.

Ez is tetszeni fog