Quantcast
Kezdőlap Ajánló A Fiók Műhely szombat délelőttönként a gyerekeké!

A Fiók Műhely szombat délelőttönként a gyerekeké!

pottyos

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a Fiók Műhely gyerekfoglalkozásait, melyek májusban szombatonként várják az érdeklődőket.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a Fiók Műhely gyerekfoglalkozásait, melyek májusban szombatonként várják az érdeklődőket.

 

fiok 01

A foglalkozások három órásak, szombat délelőttönként 10:00-13:00h-ig tartanak. Ár: 3.500 forint / alkalom, amiből  500 forint levásárolható a Fiók boltokban. Részvételhez regisztráció szükséges: fiokforgraphics@gmail.com.

Ízelítő a programokból:

Május 7. Bábfoglalkozás – A foglalkozást az Átváltozó Egyesület fiatal művészei tartják
A Papírbolti Bábszínház alapító ülése és ünnepélyes megnyitója.
A bábszínház-igazgató közleménye: “Csak olyan darabokat játszunk, amit még senki sem látott, ehhez teljes őszinteség, mély átélés és elhivatottság kell!”
5 éves kortól, felső korhatár nincs

Május 14. Bábfoglalkozás – A foglalkozást az Átváltozó Egyesület fiatal művészei tartják
A Papírbolti Bábszínház első premierje.
Megkérdeztük a bábszínház-igazgatót: Ön szerint mi a legfontosabb dolog a színházban?
Erre így felelt: „Akárcsak az életben: komolyság és játék, vidámság és szakértelem – ezekből készül el az ELŐADÁS.”
5 éves kortól, felső korhatár nincs

Május 21. Makettező workshop gyerekeknek – A foglalkozást Korpai Judit és Pomázi Renáta fiatal építészek tartják
Hozd be kedvenc játékodat és építsd meg a környezetét! A fantáziádtól függ, hogy a sokféle makettező anyagból egy szoba, teljes ház vagy egy garázs készül-e el!
5-12 éves gyerekeknek

Május 28. Camera obscura készítés – A foglalkozást Piros Boróka képzőművész és rajztanár tartja
Elkészítheted a fényképezőgép ősét, a camera obscurát, melyet már a reneszánsz festők is használtak a festményeikhez. A foglalkozás második részében egy közös árnyrajz készül.
8-12 éves gyerekeknek

A programsorozat Facebook-eseménye.

fiok 02

Napközis gyerektáborok a Fiók Műhelyben július 4-9. és augusztus 15-19. között, ahol fiatal művészek vezetésével más szemmel nézhetünk a világra!

A napközis gyerektáborok 5-12 éves gyerekeknek szólnak, hétfőtől-péntekig 08:30-tól 16:30-ig állunk a gyerekek rendelkezésére. Fiatal építészek vezetésével változatos programokat kínálunk: a műhelymunka mellett sokat leszünk a szabadban, felfedezzük a környezetünket, más szemmel nézünk rá, hogy észrevegyük az épített és természeti értékeket. Kérésre részletes programot küldünk. Jelentkezni a fiokforgraphics@gmail.com e-mail címen lehet. A részvételi díj: 28.000 forint / fő (ami a meleg ebédet is tartalmazza).

Ez is tetszeni fog