Quantcast
Kezdőlap Ajánló Ajándékozz pihe-puha ölelést!

Ajándékozz pihe-puha ölelést!

pottyos

Valamilyen egyedi, minőségi ajándékra vágysz, olyanra, amiről sokáig te fogsz az ajándékozott eszébe jutni? Sőt, imába foglalja a neved, mert a mindennapjait könnyíted meg vele?

Ismerd meg a hihetetlenül puha Monello baby&more©  Babamelegítő Kiscsillagot, ami nem csak, hogy pihe-puha anyagával azonnal rabul ejt, de nagyon jó meleg és gyors öltözést tesz lehetővé. Az anyukák arról számoltak be, hogy a nyűgös babájukat, ahogy belerakják megnyugszik és elalszik. Szeretik használni, mert nagyon könnyen bele lehet bújtatni a kicsi kezeket és lábacskákat, így nem kell rászuszakolni a sok ruha réteget, ami főleg akkor bosszantó, ha pár perc után már le is kell venni, mert mondjuk, a kocsiban már elég meleg van. Praktikusabb, mint egy sima takaró, mert a lábrész kialakításának köszönhetően autósülésben és hordozóban is használható és nem tudja lerúgni magáról, amíg te bezárod az ajtót és a többi cuccot cipeled. Kényelmes és elég tágas ahhoz, hogy nyugodtan fickándozzon benne a kicsi. Sokan jelezték, hogy ez a legpraktikusabb baba holmijuk, amit használnak. Babaúszás után, a földön játszás közben, babakocsiban, kórházból hazafelé, amikor még olyan picike, és még nem vagy elég gyakorlott az öltöztetésében, és nem szívesen ébresztenéd fel a sok macerálással. Használhatod akkor is, amikor megkezded a kisbabád levegőztetését, de még nem vinnéd ki a lakásból arra az első 5 majd 10, 15 percre. Bújtasd a Kiscsillagba az ágyában és nyisd ki az ablakot, ha lejárt az idő és elaludt, visszacsuktad az ablakot és visszamelegedett a szoba, könnyen ki tudod bújtatni a kezeit, lábait és simán aludhat tovább.

Érdemes tudnod, hogy ha Monello baby&more©  Babamelegítő Kiscsillagot vásárolsz, akkor a Koraszülötteket TÁMOGATOD, mert a Monello baby&more©  úgy döntött, hogy készít külön aprócska méretű Pici Csillagokat, ami a Kiscsillag mini megfelelője. A Koraszülöttekért Országos Egyesülete, átadja a kórházból hazatérő anyukáknak, akik addig használhatják, amíg a picurka babák ki nem növik őket, ekkor vissza kell adni a kórháznak, hogy ezt a lehetőséget, minél többen ki tudják használni.
 
A Monello baby&more© baba – mama termékek olyan praktikus, hiánypótló, minőségi designer textil megoldások, melyeket anyukák közreműködésével, az anyukák igényei szerint terveznek meg.

A termékeket az igény szüli, hosszas tervezési, fejlesztési és tesztelési folyamaton esnek át, hogy mire a vásárlók kezébe kerülnek, már tökéletesek legyenek. A kézzel történő gyártás a minőséget garantálja.

A cég hátterében két anyuka áll. Nem, ők nem barátnők, akik együtt szültek és babáztak. Köztük ennél sokkal mélyebb és régebbi kapcsolat van, mégpedig 36 évre visszanyúló. Albert Zsuzsa, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt. Nagyobbik lánya és üzlettársa Voit Eszter, közgazdászként végezett, 15 évet töltött a reklámszakmában, 4 éve otthonról dolgozó anya. Az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more©-t 3 évvel ezelőtt hozták létre. Eszter két kicsi terméktesztelője sürög-forog, segít naphosszat, hogy a Monello termékek tökéletesedjenek. Egymásért is csinálják a Monello baby&more©-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásuknak. Támogatják, inspirálják, kiegészítik egymást. Bár mostanában divatosak az anya-lánya együttesek, a Monello lelke egy olyan szoros anya-lánya kapocs, ami akár divatos akár nem különleges energiákat mozgat meg.

Tudtátok, hogy a szeretettel főzött ételek finomabbak és jobban esnek? A Monello valahogy így van a termékekkel. Amire a legnagyobb visszaigazolás a napi szinten bővülő Ti mondtátok rovat, ahol az anyukák által beküldött fotók és üzenetek jelennek meg montázs formájában. Nagyon népszerű ez az aloldal, szeretik az anyukák olvasgatni, és innen tájékozódni.

Ha kíváncsi vagy a Monello baby&more©  további praktikus, hiánypótló baba és mama barát termékeire, köztük a PihePuha PelusPárnára©, a Szoptatós-hordozós Poncsóra© vagy többek között az Óriás kapucnis törölközőre©, akkor nézz körbe a webshopjukon. (www.monello.hu)

A Monellora jellemző, hogy nem elégedtek meg a praktikus termékek gyártásával, a weboldalukon és a Facebook oldalukon új saját készítésű praktikus tartalmakat is közzé tesznek Hasznos tippek néven, melyek, ahogy a termékeik is segítik az anyukák mindennapjait. Ilyen például a „Baba kelengye lista”, ami azon túl, hogy az első babájukat váró anyukáknak nagy támaszkodó lehet, a Monello termékeket is magába foglalja egy csipetnyi tanácsadással fűszerezve.

Emellett a Blog rovat újdonságaként anyukák jelentkeznek a világ minden tájáról és adnak betekintést a mindennapjaikba. Ezzel nem a praktikum inkább a szórakoztatás, a napi szürke rutinból való kiugrás volt a cél, az, hogy lássák, attól, hogy a -20fok helyett a Föld másik oldalán most is hét ágra süt a 30 fokos nap, az ott élő anyuka még ugyanazokkal a dolgokkal küzd meg nap, mint nap. Illetve az utazási bejegyzéseket olvasva, talán könnyebben utazik le egy anyuka egyedül Kecskemétre vonattal, miután elolvassa, hogy van, aki repülővel utazik a gyerekeivel egyedül rendszeresen.

Rendszeresen találkozhatsz velük baba-mama vásárokon, ahol meg is tapizhatod a puhaságokat, fel is próbálhatod a Szoptatós poncsókat. Továbbá érdemes a Facebook oldalukat is figyelned, mert gyakran szerveznek -20%-os akciós napokat. Korrekten kommunikálják, hogy az árakat nem változtatják, az eredeti árakból jön le a -20% egy kedvezményes kuponkód használatával, így az anyukák előre tudnak pénzügyileg tervezni. Itt a Facebookon, nem csak a termékeikről, hanem érdekes, vicces cikkeket is megosztanak a világ minden tájáról, egyfajta blog szerűen színesítve az anyukák mindennapjait.

Az Instagram oldalukon monello_moms néven külön közösséget építenek, ahol a termékhasználaton felül azokat az apró soha vissza nem térő momentumokat osztják meg, melyeken érdemes egy percre elmélázni, anyukáknak anyukáktól, itt várják a ti fotóitokat is a #monellomoms vagy a #monellobabyandmore szavak taggelésével.
Nem véletlen, hogy egyre több ismert anyuka próbálja ki elégedettséggel a Monello baby&more©  termékeket. A büszkeség falukon ismert bloggerek, és olyan anyukák, mint Dobó Ági, Bárdosi Ildi, Mádai Vivien vagy Majoros Hajnalka üzeneteit és fotóit láthatjuk. És a sor folyamatosan bővül.

A termékek skálája pedig folyamatosan bővül, mert a termékfejlesztés az anyukák közreműködésével történik. A vásárlók a javaslataikat egy erre készített virtuális mágikus dobozba tudják „bedobni” a weboldalon keresztül. Így első kézből tud reagálni a Monello baby&more©  az anyukák, azaz a piac igényeire. Folyamatosan kapnak megkereséseket a termékek továbbfejlesztésére, ez esetben két dolog szokott előfordulni, amennyiben csak egyedi igényről van szó, ami belefér a Monello ízlésvilágába és megvalósíthatónak is találják, akkor egyedileg elkészítik az adott terméket. A másik opció, amikor sokan egymástól függetlenül is kérik az adott termék verziót, akkor abból egy új termék vagy egy adott termék továbbfejlesztett verziója készül el. Pont így történt, hogy most már kapható a Babamelegítő Kiscsillag 92-es EXTRA NAGY méretben is, sőt megtervezték ennek a nagy méretnek a legújabb KÉZKIDUGÓS verzióját is.

www.monello.hu
https://www.facebook.com/monellobabyandmore/
https://www.instagram.com/monello_moms/

Ez is tetszeni fog