Quantcast
Kezdőlap Ajánló Balatoni hacacáré 2016-ban is

Balatoni hacacáré 2016-ban is

pottyos

Ha nyár, akkor szünidő, szabadság és irány a Balaton!

Ha nyár, akkor szünidő, szabadság és irány a Balaton!

balaton 01

„MERT AZ IGAZI ÉLMÉNY A VÍZPARTON VÁR!”

A Balatoni Hacacáré idén második alkalommal kerül megrendezésre. Célja, hogy a vízpart mellett, a Balaton északi partjának legforgalmasabb strandjain szórakoztató programot kínáljon ingyenesen a család apraja-nagyjának. A nyári roadshow igazi színfolt a balatoni nyárban, ahol pihenhet anyuka és apuka, míg a gyerekek örömteli perceket tölthetnek el a szabadidős helyszíneinken.

A nyári élménytúra állomásai idén az Alsóörsi Strandfürdő, a Balatonfüredi Kisfaludy Strand, a Csopak Strand, illetve a Balatonalmádi Wesselényi Strand.

balaton 02

A nyári hónapokban, a vakáció elindulásával, a családok többsége a Balatont választja pihenése helyszínéül. Az elmúlt években a balatoni strandok állapota egyre jobb, számos beruházás és fejlesztés történik a vendégek minőségi kiszolgálása érdekében. Mégis olykor kevésnek bizonyul a nyári időszak családi programkínálata. A Balatoni Hacacáré célja ezt a hiányt pótolni négy hétvégés, egész napos nyári élménytúrájával. A rendezvénysorozat programjai kicsiknek és nagyoknak egyaránt ingyenes kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekkel szolgál.

Érdemes tehát ellátogatni július 9-10-én az Alsóörsi Strandfürdőre, július 16-17-én a Balatonfüredi Kisfaludy Strandra, július 23-24-én a Csopak Strandra, illetve augusztus 6-7-én a Balatonalmádi Wesselényi Strandra, ahol 10 és 18 óra között egész napos ingyenes szórakoztató programokkal várja kicsiket és nagyokat a Balatoni Hacacáré rendezvénysorozat.

Bővebb információ:
www.balatonihacacare.hu/
https://www.facebook.com/balatonihacacare

Ez is tetszeni fog