Quantcast

Biobaba

pottyos

A kismamák számára szeretnénk bemutatni, a Magyarországon még nem annyira ismert és használt, de külföldön nagyon kedvelt 100%-ban környezetbarát, magas minőségű, bambusz alapanyagú pelenkáinkat, kendőinket, pólyákat és törölközőinket.

 

A kismamák számára szeretnénk bemutatni, a Magyarországon még nem annyira ismert és használt, de külföldön nagyon kedvelt 100%-ban környezetbarát, magas minőségű, bambusz alapanyagú pelenkáinkat, kendőinket, pólyákat és törölközőinket. Minden kismama a legjobbat szeretné babájának, így a hihetetlen puhaságukról híres bambusz textíliák használata egy igazi kényeztetést jelent nem csak a babáknak, hanem a mamáknak is.

De mit is érdemes tudni a bambuszról? És miért környezetbarát?
A növények termesztése bio-farmokon történik, ahol a talajhoz szerves trágyát használnak. Nem permetezik növény védőszerrel és egyéb kémiai anyaggal, hanem természetes anyagokból (készült szereket használnak, a gyomokat pedig kézzel irtják. Ezáltal a bambuszból illetve organikus pamutból készült textilek természetes antibakteriális tulajdonsággal bírnak, használatuk nem okoz allergiás reakciót. Így az érzékeny bőrű babáknál is biztonsággal használhatóak.

 

polya  ketoldalas torulkozo

A bambusz textilek további előnyös tulajdonságai:

Légáteresztő, és nagy nedvszívó képességű:
A bambusz textil 60 százalékkal több vizet nyel el, mint a pamut, és a saját súlyának a háromszorosát képes felszívni. A bőrt szárazon, és hűvösen tartja. A nedvességet 3-4x gyorsabban vezeti el a bőrről, mint a pamut. A pamuttal szemben a bambusz szövet gyorsabban és alaposabban nyeli el a textilfestéket is, így a színek sokáig élénkek maradnak. Teljes nedvszívó képességét.5-6 mosás után nyeri el.

A bambusz textília hőszabályozó:
A bambuszból készült ruhaneműk nagyszerűen szigetelnek is, melegebb időben hűvösebb, hidegebb időben melegebb érzetet nyújtanak a bőrön.

A bambusz textília extra puha:
A bambusz szövet hihetetlenül puha, és selymes tapintású, hasonlóan fényes, és csillogó, mint a selyem. Hihetetlen puhaságát még évek múlva is megőrzi.

big bmb-spirals-bubbles-cyan-mix.jpg--mala big aaa-bmb-spirals-bubbles-magenta-mix.jpg--mala

Bambusz termékeink a Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma által minősítettek, „garantált cseh minősítéssel” rendelkeznek.
A kiváló minőség mellett, mint minden környezetbarát termék „hátrányos” vonzata, a megszokottól kicsit magasabb ár. De ha környezettudatosan és hosszútávra gondolkodunk, mindez megtérül.

biobaba  kicsi

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy cégünk kínálata minőségi és környezetbarát termékekkel bővüljön, és hogy minél szélesebb körben megtapasztalhassák a magyar kismamák is a környezetbarát termékek pozitív tulajdonságait.
További környezetbarát és egyéb termékeinkről bővebb információkat a www.biobaba.hu honlapunkon olvashat.

 

 

2014. március

Ez is tetszeni fog