Quantcast
Kezdőlap Ajánló Dominik története

Dominik története

pottyos

Amikor valaki gyereket vár, mindennél jobban izgul és drukkol azért, hogy a születendő baba egészséges legyen. Amikor aztán kiderül, hogy kisebb-nagyobb baj van, bizonyára mindenki máshogyan reagál. Anitáéknál a váratlan hír egy fantasztikus kezdeményezést eredményezett.

Dominik, a DesignKidz és a Suhanj! Alapítvány története egy igazi adventi mese. “Testvérem és felesége kisbabája, Dominik nemrég született. Körülbelül 27 hetes lehetett az anyukája hasában, mikor megtudtuk, hogy a jobb kézfeje nem, vagy csak részlegesen tud kifejlődni. Elsőre sokkolta a családot a hír, mindannyian könnyezve búcsúztunk a tökéletes gyerek elképzelésétől. Fájt a testvéremék szomorúságát látni. De ha őszintén feltesszük magunknak a kérdést, hogy ismerünk-e tökéletes embert, biztos vagyok benne, hogy legtöbben a gyermekünkre, jó barátainkra, kedves rokonainkra gondolunk és hatalmas igennel válaszolunk. Mert a tökéletességet nem az egészségesnek tűnő külső jegyek vagy belső szerveink határozzák meg, hanem az, ahogy mi látjuk gyermekünket, a környezetünkben élőket. Egy végtaghiányos kisbaba magában rejtheti egy újabb paralimpikon vagy filozófuscsodájának lehetőségét.. Elkezdtük különlegesnek, és nem hátrányosnak látni. Ő lett a mi kis csodánk, aki már most, azzal, ahogy született, az édes kis kezecskéjével már kitűnik a tömegből. Természetes félelemmel tartunk a környezet reakciójától, ezért is gondoltuk azt, hogy együttműködünk a Suhanj! Alapítvánnyal, hiszen ők kifejezetten az esélyegyenlőség nagykövetei amellett, hogy sporttal támogatják a fogyatékkal élőket” – meséli Anita az inspiráló Dominik történetét.


 
Anitával kétgyermekes anyaként gyakran előfordult, hogy sokszor hiába keresett magának vagy ismerőseinek tetszetős, hasznos és minőségi babatermékeket. Így találkozott a kellemes a hasznossal, és megszületett a DesingKidz ötlete, vele pedig pihe-puha, csodaszép baba-mama holmik, amiket készíteni, megvenni és elajándékozni is fantasztikus élmény. Pláne, ha mindezzel még jó ügyet is szolgálunk. “A húzótermékünk a karra helyezhető szopipárna, ami kis helyet foglal, így utazáshoz is tökéletes, később pedig kispárnaként használható. Nikecell golyók vagy szivacs helyett textilgolyóval töltjük, ami száz százalékosan antiallergén, és nem is hangos. Előnye, hogy nem csak a huzat, de maga a párna is könnyen mosható. Emellett természetes gyógyító megoldásként 100% meggymag- és sópárnát is készítünk, mindegyiket egyedi huzattal, kizárólag antiallergén, bio- es öko anyagok felhasználásával” – áradozik büszkén a termékeiről.

Így történhet meg, hogy valaki már úgy jóságos, adakozó és segítő, hogy még meg sem született. Hiszen Dominiknak köszönhetően létrejöttek ezek a mesés termékek, amiknek vásárlásával  a Suhanj! Alapítványt is támogatják és azt a fantasztikus kezdeményezést, amiben mindenki korra, nemre, fogyatékosságra való tekintet nélkül az egyenlőség mellett tette le voksát.
Mi ez, ha nem egy karácsonyi csoda?
Köszönjük, hogy vagy, Dominik!

http://www.designkidz.hu/
https://www.facebook.com/design.kidz.hungary/

Ez is tetszeni fog