Quantcast
Kezdőlap Ajánló Everness Indián Nyár – Őszi feltöltődés az öt elem jegyében

Everness Indián Nyár – Őszi feltöltődés az öt elem jegyében

pottyos

Az Everness csapata a nyári 5 napos fesztiváljának esszenciáját hozza el szeptemberben a Balaton partra.

Az Everness csapata a nyári 5 napos fesztiváljának esszenciáját hozza el szeptemberben a Balaton partra.

everness

Az ősz közepére a szervezők összesűrítik az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén minden látogató átélhesse azt. A második alkalommal megrendezésre kerülő őszi fesztiválon kifejezetten családias hangulatban telik majd, mivel a szervezők összesen 1000 főben limitálták a részvevők számát.
Kevesebb helyszín, koncentrált programok, mindez a tűz, a víz, a föld és levegő elemek jegyében. Az ötödik elem persze ismét a szeretet, ami körbeöleli a Balaton partjára látogatókat.

A három napos fesztivál igazi feltöltődést jelent az odalátogatóknak, hiszen a lazításon túl rengeteg érdekes előadással és programmal találkozhatnak. Lesz Balaton-parti meditáció, jóga, hula tánc, csikung. De ezeken túl bárki felpörgetheti magát akrojógával, aikidóval, elmélyülhet az önismereti előadásokon, vagy éppen kikapcsolódhat az esti koncerteken.
Akár a közösségi találkozások, akár az egyéni út keresése és megtalálása a cél, ezeken a napokon mindegyikből kapnak ízelítőt a fesztiválozók, és egyúttal erőt meríthetnek a téli hónapokra, illetve a következő nyári Fesztiválig.

Ha nem tudsz egy újabb évet várni, ha még eddig csak hallomásból ismered az Everness-t, ha voltál már és szeretnél ismét jelen lenni, vagy éppen elvonulnál, töltekeznél, barátkoznál, gyere el és tapasztald meg az Everness-hatást az Indián Nyár alkalmával!

Csatlakozz a Facebook-eseményhez.

A fesztivál ideje: 2016. szeptember 15 –18., Balatonakarattya

Kedvezményes jegyvásárlás augusztus 20-ig: http://everness.hu/jegyek

Ez is tetszeni fog