Quantcast
Kezdőlap EgészségJó, ha tudod.. Havasi kövirózsa csepp

Havasi kövirózsa csepp

pottyos

Számomra újdonság volt, biztos sokak számára már bevált praktika fülfájás ellen a havasi kövirózsa csepp. Fülgyulladásra, fülzúgásra, füldugulásra, illetve külsőleg májfoltok ellen használható.

Sajnos egy hetes elhúzódó köhögés és orrfolyás végeredménye lett, hogy estére elkezdett nagyon fájni a fülem. Gyerekkoromban tapasztaltam ilyet utoljára, akkor anyukám mindig meleg, sós párnát tett a fülemre, a gyerekek születésénél be is szereztem egy pár ilyen párnát, és alig vártam, hogy hazaérjek, és használjam őket. Majd az egyik ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki a kövirózsa cseppet. Szerencsére a gyógyszertárnak, ahova mentem volt herbária része is, így vettem egyet. Este kétszer csepegtettem a fülembe az előírtak szerint és sópárnáztam, ma reggelre semmi baja a fülemnek. Így merem ajánlani bárkinek, és természetesen gyerekeknél is használhatjuk.

kovirozsa

A pontos leírása: A Kárpátok száraz és sziklás részein termő Havasi Kövirózsa (Sempervivum montanum) tintúrája egyike a növényi gyógyítás sokhasznú szereinek. Népies nevei is erre utalnak: Havasi fülfű, lázrontófű, májfoltfű, lázhúzófű. A Havasi kövirózsa hatékony gyulladáscsökkentő és ekcémát gyógyitó a fülben és környékén. Kiváló fültisztítók, segítik a fülzsír kiürülését. Kisgyermekeknél, érzékeny fülű kutyáknál rendszeres használata megelőzheti a fül begyulladását. A Havasi Kövirózsa halványitja a májfoltokat, szépíti a bőrt.

kovirozsa csepp

 

2014. november 25.

Ez is tetszeni fog