Quantcast
Kezdőlap Ajánló Hidratálj és újulj meg kortyról kortyra

Hidratálj és újulj meg kortyról kortyra

Pöttyöslabda

A száraz január és az ünnepek utáni ízekkel való telítődés tökéletes alkalom az egészséges szokások kialakítására. Ha csak egyet is szeretnél bevezetni, amelynek jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, az a megfelelő mennyiségű, rendszeres vízfogyasztás. A Waterdrop Microdrink italkockái pedig megkönnyítik a célod elérését.

A szervezet hidratáltsága hatással van a fizikai teljesítőképességre, a koncentrációs képességre, az általános energiaszintre, a hangulatra. A napi megfelelő mennyiségű vízfogyasztást a szervezet szinte azonnal meghálálja: javul a közérzetünk, könnyebbé válik a mozgás, nő a koncentrációképesség, kisimul a bőr, csökken a vérnyomás, javul az emésztés, csökken az éhségérzet. Napi pár pohár víz észrevétlenül hozzásegít az újévi céljaid eléréséhez. A rendszeres vízivás szokásának bevezetése sokszor a víz semleges íze miatt okoz nehézséget. A Waterdrop ebben kínál segítséget különleges ízvilágú Microdrink italkockáival.

A Microdrink italkockák hagyományos és egzotikus gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Az új évet és az új jó szokásokat a Waterdrop egy új ízvilággal, a SKY Microdrinkkel ünnepli. Az ananászeper-, maracuja- és fügekaktusz-tartalmú italkocka különleges összetevői számos pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Az italban találkozik a régi és az új, míg a fügekaktuszt már az 1500-as években használták a gyógyászatban, az ananászepret csak 2003-ban kezdte el nemesíteni egy holland farmer. A Microdrink C-, B1– és B3-vitamint tartalmaz, és adagonként mindössze 5 kalória. A SKY édes, egzotikus íze és finom illata minden korty vizet vonzóbbá tesz, így támogatja pohárról pohárra a napi optimális mennyiségű folyadékfogyasztás elérését felesleges cukor és kalóriák nélkül.

Egy szokás vagy életmódbeli változtatás nemcsak az agyadnak, hanem a tested egészének is megerőltető lehet. Drasztikus változtatásokra érdemes biztonságosan elkezdeni, ezért mielőtt nekilátunk, legalább egy vérkép birtokában mindenképpen keressük fel a megfelelő szakembert.

Sportoláskor, intenzív izzadást előidéző aktivitásnál szervezetünk nemcsak vizet, hanem ásványi sókat (elektrolitokat), nyomelemeket is veszít, amelyek hatással vannak az idegek és izmok működésére.

A palackozott sportitalok alternatívája a waterdrop® Microlyte italkockacsalád, amelyek gondoskodnak a sportolás közbeni és utáni minőségi folyadékpótlásról; 5-féle elektrolitot, kalciumot, káliumot, magnéziumot, kloridot és nátriumot tartalmaznak, és emellett 9-féle értékes vitaminnal és cinkkel is támogatják a szervezetet.

Az édes sárgadinnye, az aromás áfonya és a frissítő grépfrút változatokban elérhető Waterdrop kockák nem tartalmaznak koffeint, mesterséges tartósítószert, és hozzáadott cukor nélkül készülnek, így cukorbetegek is fogyaszthatják őket. Alacsony kalória- és szénhidráttartalmuk miatt a legtöbb diétába és a legkisebb táskába is beilleszthetők. Fogyasztásuk rendkívül egyszerű, ízléstől függően 4-600 ml vízhez adva pár perc oldódási idő után élvezhető a sportital.

További infók: https://waterdrop.hu/

Ez is tetszeni fog