Quantcast
Kezdőlap Ajánló Húsvét-nyuszikkal

Húsvét-nyuszikkal

Vágújhelyi Gréta

Kislányom már hetek óta nyuszilázban ég, minden, ami ezzel kapcsolatos, szeretné kipróbálni, ha ruha akkor kizárólag csak azt felvenni ami nyuszis. Így jött az ötlet, hogy a már régóta kiszemelt Sylvanian nyuszikat megkapja az idei húsvét szezonra, persze nem tudtunk várni addig és kibontottuk. Viszont így hosszabbra tudjuk nyújtani az ünnepekre való közös felkészülés örömét.

A kezdő ház szettben gondolkoztunk egy pár kiegészítővel, ami jól leköti a fantáziáját. A választék fantasztikus, a hétköznapi élethez kapcsolódó bármilyen kiegészítőt lehet kapni a kis nyuszicsalád és barátaihoz. A házban van egy kislány nyuszi és alap bútorzat, ehhez megvettük a teljes nyuszicsaládot és konyhai kiegészítőket. Könnyen bele tudta élni magát a szerepjátékba, és össze-vissza rendezgette a kis házikót, egyből jöttek az óvodás kreatív ötletek J, hogy melyik nyuszi mit csináljon. Például a nyuszi apuka zongorázzon, amíg a többiek ülnek az asztalnál vagy egy extrémebb, hogy nyuszik utaznak az autóban ruha nélkül. Kaptam én is sok szép feladatot mint, asztal terítés a sok kis édes apró pohárral, tányérral és evőeszközökkel. Annyira megszerette, hogy estére a fürdéshez a nyusziknak is le kellett vetkőzni és a kád szélén ülni.

Mi nagyon élvezzük velük a játékot, klassz minőségűnek találom a Sylvanian Families minden részletét a nyuszikák tapintását, és az apró darabok is jól kidogozottak. Nem mellesleg gyűjthető, hiszen sok kis barátot is lehet alkalmakkor hozzá vásárolni.

Pár érdekesség a Sylvanian Families játékokról:

  • Az 1985 óta létező, nosztalgikus játékcsaládnak számító Sylvanian Families-t világszerte rengetegen megkedvelték már az évek során. Három elv, a Természet, a Család és a Szeretet alapján fedezhetik fel a gyerekek a képzelet erejét és a gondoskodásról, valamint az egymással való megosztásról tanulhatnak. A Sylvanian Families segít a gyermekeknek a legfontosabb szociális készségek elsajátításában.
  • Egy örökzöld játék, ami kedvessége által mindenki számára vonzóvá válik. Számtalan különböző aspektusa van, amely a lányok széles körét foglalkoztatja, hiszen többek között játszhatnak a babákkal, otthonokat rendezhetnek be, bútorokat gyűjthetnek és akár át is öltöztethetik a figurákat. Nincsenek szabályok és megkötések, ezáltal lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy saját történeteiket megalkossák.
  • Hozzájárul a teljes játékélményhez, és kitartó varázsának köszönhetően elősegíti a gondolatok és az érzelmek fejlesztését.

Facebook játékunk nyereménye:

Ez is tetszeni fog