Quantcast
Kezdőlap Ajánló Ingyenes szülői kommunikációs tréningeket szervez az Imami!

Ingyenes szülői kommunikációs tréningeket szervez az Imami!

pottyos

Az Imami Egyesület országszerte 4 helyszínen, összesen 40 szülő számára ingyenes részvételt biztosít a népszerű “Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningre.  A 2 napos tanfolyam értéke 36 000 Ft/fő, amit teljes egészében az Imami áll!

Szeretnél tenni azért, hogy egy kicsit jobb szülő lehess? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, akár két kattintással és egy mondattal is elnyerheted a részvételt:

Tegye fel a kezét, aki érezte már úgy, hogy egy “nevelési helyzetet” jobban meg lehetett volna oldani!
Ügyesebben békíteni a veszekedő tesókat, gyorsabban csillapítani a tornádó erejű hisztit, könnyebben rábírni a gyerkőcöt, hogy megtegye, amit kell…


 
Van egy tudományos kutatásokon alapuló módszer, ami már bizonyított az elmúlt 30 évben; egy olyan technika, ami szülők ezreit tette türelmesebbé, empatikusabbá.

Akik ismerik és használják, egyetértenek abban, hogy a mindennapok könnyebbek lettek, a nézeteltéréseket egyszerűbben tudják elsimítani, kevesebbet veszekednek és kiabálnak, gyermekeik mégis „megjavultak”.

A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan alakítsd ki azt a bizalmi légkört, amelyben valamennyien jól érzitek magatokat, és amelyben a gyerekek tudják, hogy nyugodtan fordulhatnak hozzád.

Csak “problémás” családoknak szól a tréning?
Nem! Konfliktusok a “legjobb” családban is előfordulnak!

Még kicsi/már nagy a gyerekem, nekünk is szól?
Nevelgess dackorszakos csöppséget, vagy pimaszkodó kiskamaszt: a “Beszélj úgy, hogy érdekelje…” szülői tréning segíteni fog!

Mi fog történni a tréningen?
Ne számíts unalmas elméleti képzésre, annál inkább interaktív, gyakorlati feladatokra, támogató szülőtársakra és tapasztalt szakemberek segítségére!

Hol lesznek a tréningek?
Abban a 4 megyében, ahonnan a legtöbb pályázat érkezik.

Mikor lesznek a tréningek?
2016 novembere és 2017 márciusa között hétvégén, a nyertesekkel előre egyeztetett időpontban.

Tényleg csak 3 kérdésre kell válaszolni?
Igen, sőt: akár két kattintással és egy rövid mondattal is részt vehetsz a sorsoláson és megnyerheted a 36 000 forint értékű, 2 napos részvételi lehetőséget!
Ha mindhárom kérdésre szövegesen válaszolsz és egy családi fotót, vagy gyerekrajzot is feltöltesz: pályázatodat a zsűri is értékeli.
(Sorsolással helyszínenként 4 fő, a zsűri döntése alapján helyszínenként 6 fő jut részvételi lehetőséghez.)

Ki fizeti a 40 szülő (közel 1,5 millió forint értékű) részvételi díját?
A pályázatot az Imami Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósítja meg.

Meddig tart a pályázat?
Pályázni 2016. október 31-ig lehet, eredményhirdetés 2016. november 7-én.

Mi az az Imami?
Az Imami Egyesület tagjai gyakorló édesanyák, az ország különböző pontjairól. Küldetésük, hogy információkkal és rendezvényekkel segítsenek téged abban, hogy a gyermekes mindennapok boldogabban, kevesebb zökkenővel teljenek.

Ez is tetszeni fog