Quantcast
Kezdőlap Ajánló M2 MIKULÁS EXPRESSZ INDUL

M2 MIKULÁS EXPRESSZ INDUL

Pöttyöslabda

Minden évben csillogó gyerekszempárok, mosolygós arcocskák kíséretében gördül be az M2 Mikulás Expressz a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Idén, december elején ismét megrendezésre kerül a már tradíciónak számító mikulás rendezvény Budapesten, a Tatai utca végén.

A rendezvény csupa izgalmakat tartogat a legkisebbeknek és legnagyobbaknak egyaránt: karácsonyi díszekben pompázó gőzmozdonnyal utazhatnak, manócskák kísérik őket a mesés mikulás és adventi ceremónia helyszínére, a Vasúttörténeti Park Orient-csarnokába, majd kezdetét veszi az ünnepség, ahol a főszerep nem másé, mint a Mikulásé! Ráadásul idén segíteni is kell a Mikulásnak, hiszen manócskái elcsentek néhány dolgot, amelyek nélkül nem lehet teljes a karácsony!

Az Orient Csarnok színpadán Kovácsovics Fruzsina és zenekara várja a gyerekeket és persze a Nagyszakállút. A Mikulás csodás vasparipával érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy kedves szóval és egy minden jóval megtelt mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagok kiosztása után lehetőség van közös fotózásra vele és főmanójával.

A gyerekek mindemellett találkozhatnak Süsü a sárkánnyal, a Tévé Macival is, sőt bekukkanthatnak a Maci Pecóba, valamint rajzolhatnak az óriás színező táblára és kipróbálhatják, milyen a Hetedhét kaland híradósának lenni!

Az Orient-csarnok a fentieken kívül is kínál még számos, izgalmas gyerekprogramot, illetve további adventi meglepetés, pontgyűjtő állomás is várja a látogatókat.

Az M2 Mikulás Expresszek indulási időpontjai:

  1. Előadás: december 7. péntek délelőtt

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55                          Vonat visszaindul a Parkból: 13:06

  1. Előadás: december 7. péntek délután

Vonat indul a Nyugatiból: 13:55                       Vonat visszaindul a Parkból: 17:25

  • Előadás: december 8. szombat délelőtt

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55                         Vonat visszaindul a Parkból: 13:03

  1. Előadás: december 8. szombat délután

Vonat indul a Nyugatiból: 14:25                       Vonat visszaindul a Parkból: 17:41

  1. Előadás: december 9. vasárnap délelőtt

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55                         Vonat visszaindul a Parkból: 13:03

  1. Előadás: december 9. vasárnap délután  

Vonat indul a Nyugatiból: 14:25                       Vonat visszaindul a Parkból: 17:41

A jegyek online megvásárolhatók a rendezvényt megelőzően a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon, illetve annak nyitvatartási időben a Vasúttörténeti Park főbejárati pénztárában.

A vonatjegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 3.700 Ft/fő.

További információk:  http://www.vasuttortenetipark.hu/pr/M2MikulasExpressz és www.facebook.com/vasuttortenetipark oldalakon.

Ez is tetszeni fog