Quantcast
Kezdőlap Ajánló Megnyitja első SpongyaBob szállodáját a Nickelodeon

Megnyitja első SpongyaBob szállodáját a Nickelodeon

pottyos

Dominikán kínál luxuskényeztetést a világ legnépszerűbb tengeri szivacsa.

Dominikán kínál luxuskényeztetést a világ legnépszerűbb tengeri szivacsa.

spongyabob

Elég megszólalnia a SpongyaBob Kockanadrág jól ismert főcímdalának, és az egész világon tengermélyi őrület lesz úrrá a nappalikban. A sárga tengeri szivacs rajongói a Nickelodeonnak köszönhetően már nem csak a képernyőkön láthatják kedvencüket: meglátogathatják a madridi Parque de Atracciones vidámparkban, együtt is nyaralhatnak vele az Ananász Villában. A népszerű gyerekcsatorna ugyanis SpongyaBob szállodát nyit Dominikán, ahol hatalmas kert, medence és gyerekbarát szolgáltatások járulnak hozzá a luxuskényeztetéshez. Hazánkban a nyári Strandolimpia helyszínein találkozhatnak a rajongók a bájos szivaccsal, akit Dóra, a felfedező is elkísér.

A SpongyaBob Kockanadrág 1999-es debütálása óta a Nickelodeon legnézettebb sorozata, amelynek főszereplője máig több mint 8 milliárd dolláros bevételt generált. A naiv, „mindenlébenkanál” figura víz alatti világát eddig nehéz volt kézzelfoghatóvá tenni – idén nyáron azonban megnyílik a Nickelodeon Hotels and Resorts tengermélyi „Ananász Villája” a Dominikai Köztársaságban, Punta Cana-nál. „Az Ananász Villa az elegáns, modernkori dizájnt ötvözi a szórakozással, hogy a Nickelodeon rajongói és a luxus kedvelői egyaránt jól érezzék magukat” – nyilatkozta Armando Chomat, a hotel marketing és értékesítési igazgatója. Hozzátette: a hotelt SpongyaBob Kockanadrág otthona, Bikinifenék inspirálta, így amilyen stílusos, olyan játékos is lett.

A vendégek azonnal Bikinifenéken érezhetik magukat, amint belépnek az ananász formájú üvegszálas épületbe, amelynek különleges előcsarnokában a színvilág, a dekoráció és a bútorzat is mind SpongyaBob ikonikus víz alatti otthonát idézi. Akik kiveszik a több mint 200 négyzetméteres lakosztályt, nem csak két hálószobát és három fürdőszobát kapnak, de hatalmas kertet, teraszt, feszített víztükrű medencét és magánszemélyzetet is, akik igény esetén pizza- vagy pizsamapartit szerveznek a gyerekeknek. A felnőttek eközben teabemutatón vagy borkóstolón múlathatják az időt, de akár egy világhírű séf vacsoráját is élvezhetik a tengerparton. Az Ananász Villa – ahol 4 felnőtt és 2 gyerek, vagy 2 felnőtt és 6 gyerek szállhat meg kényelmesen – ára éjszakánként 3800 dollár, azaz több mint egymillió forint, ezért azonban a vendégek teljes, prémium minőségű „a la carte” ellátást, 24 órás szobaszervizt és teljes körű portaszolgálatot kapnak. A Dominikai Köztársaság Uvero Alto partján elhelyezkedő szállodában emellett további különleges meglepetésekre is lehet számítani: a Kids Chice Awardsból ismerős zöld trutyi zúdulhat a vendégek nyakába és ismert Nickelodeon karakterek is rendre felbukkanhatnak.

A Nickelodeon közkedvelt sztárjaiért azonban nem kell feltétlenül Dominikáig utazni, hiszen a madridi Parque de Atracciones vidámpark Nickelodeon-szigetén bárki beléphet SpongyaBob világába, medúza vadászatra indulhat Csillag Patrikkal és kalandozhat Dórával, a felfedezővel is. Dominika és Madrid mellett pedig hamarosan Magyarországon is lehet találkozni a figurákkal,  júliusban ugyanis jön a Strandolimpia, ahol az izgalmas gyerekprogramok és a kedves szivacs mellett Dóra, a felfedező is várja a rendezvényre látogatókat.

Ez is tetszeni fog