Quantcast
Kezdőlap EgészségPárkapcsolat Menj hozzá a férfihez, aki a legjobb apja lesz a gyermekeidnek

Menj hozzá a férfihez, aki a legjobb apja lesz a gyermekeidnek

Pöttyöslabda

“Egy tömött szobában láttam meg. Csak arra tudtam gondolni: itt ez a magas, sötét hajú, sármos férfi, pont a típusom. Muszáj megismerkednem vele.

Megismerkedtünk, és ebből 14 közös év, 8 költözés, 3 gyerek és egy fantasztikus közös élet lett.

Hangsúlyozom, azért ismerkedtem meg vele, mert megtetszett.

Ahogy egyre többet találkoztunk, és már a házasság felé tartottunk, azon gondolkodtam, milyen vicces. Mennyire támogatja a szakmai vágyaim. Milyen kalandos lesz az életünk közösen. Persze, ezek fontos dolgok. De az azóta eltelt években rájöttem, hogy mennyi más okom is volt, hogy hozzámenjek.

Amit ma mondanék a szerelmes, “remélem, megkér” énemnek, az ez:

Menj hozzá ehhez a férfihez!

Menj hozzá a férfihez, aki decemberben az erkélyen fog reggelizni, csak mert neked annyira durvák a reggeli rosszulléteid, hogy már az étel látványától is kidobod a taccsot.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki nem fogja veled kikapcsoltatni a legnevetségesebb TV műsort sem, ha tudja, szereted.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki hazaugrik a 8 hónapos feleségéhez, ha az SMS-ben azt írja: hozz egy nagy tábla csokit. SÜRGŐS!

Menj hozzá ehhez a férfihez, akit orvosnak néznek, amikor szülsz, olyan pontossággal használja a szakszavakat az állapotod leírásához.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki tudni fogja, hogyan nyugtasson meg a legrosszabb pillanataidban, anélkül, hogy egy szót szólna.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki olyan gyengédséggel veszi a karjába az újszülött gyereketeket, hogy könny szökik a szemedbe.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki leborotválja a lábaid, ha te már nem tudod a nagy hasadtól, vagy szülés után.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki tudni fogja, mikor kell azt mondja neked, hogy kivételes vagy.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki ágyba hozza neked a kávét szó nélkül egy éjszaka után, amikor nagyon nyűgös volt a baba.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki a macinacidban is szexinek talál.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki még a nagybevásárlást is képes kellemes közös időtöltéssé varázsolni.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki pontosan fogja tudni, mire gondolsz, amikor írsz neki egy sms-t, hogy SZÓÓÓVAL mikor érsz haza?

Menj hozzá ehhez a férfihez, akit feldühít a szexizmus.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki tudni fogja, mikor van szükséged egy kis szünetre: akár egy órára, akár egy napra, akár egy hétre.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki elnézi azt a csodálatos, vicces, akaratos kis teremtményt, akit együtt hoztatok létre, és azt mondja, csináljunk még egyet.

Menj hozzá ehhez a férfihez, aki a legpontosabban csinálja a T-REX hangokat, mikor a gyerekekkel játszik.

Menj hozzá ehhez a férfihez, akinek a tökéletes életről alkotott elképzelése pontosan az, amit ti együtt, szülőként megéltek.”

Forrás: mother.ly

Ez is tetszeni fog