Quantcast
Kezdőlap EgészségJó, ha tudod.. Nosiboo, a gyerekbarát orrszívó

Nosiboo, a gyerekbarát orrszívó

pottyos

Éppen egy évvel ezelőtt elsők között próbáltuk ki a Nosiboo gyermekbarát orrszívót itt a Pöttyöslabdán. Nagyon megszerettük a készüléket, és örömmel láttuk, hogy tavasszal a hazai sajtó lelkesen számolt be a Nosiboo nemzetközi sikeréről, a Red Dot Design termékdíj elnyeréséről.
Ismét beköszöntött a megfázásos szezon, ennek kapcsán beszélgettünk a Nosiboo fejlesztőivel az aktuális hírekről és újdonságokról.

Éppen egy évvel ezelőtt elsők között próbáltuk ki a Nosiboo gyermekbarát orrszívót itt a PöttyösLabdán. Nagyon megszerettük a készüléket, és örömmel láttuk, hogy tavasszal a hazai sajtó lelkesen számolt be a Nosiboo nemzetközi sikeréről, a Red Dot Design termékdíj elnyeréséről.
Ismét beköszöntött a megfázásos szezon, ennek kapcsán beszélgettünk a Nosiboo fejlesztőivel az aktuális hírekről és újdonságokról.

 

 

Mik a vásárlói tapasztalatok a Gyermekbarát orrszívóval kapcsolatban?

Vásárlóink véleménye sokkal fontosabb a szakmai elismeréseknél. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a Nosiboo-t használó szülőktől a készülékkel kapcsolatban, aminek nagyon örülünk. Örömmel látjuk, hogy hazai és külföldi szakorvosok is ajánlják a termékeinket, amik jelenleg már 8 európai országban kaphatók.

A vásárlói visszajelzések mindig inspirálják a fejlesztőket. Így volt ez a Nosiboo esetében is?

Pontosan. Sokan írtak nekünk, vagy kérdezték forgalmazóinkat, hogy várható-e újabb szín a készülékpalettán. Erre reagálva ősztől már kapható a zöld színű Nosiboo orrszívó is, amit úgy tűnik, nagyon kedvelnek vásárlóink. Az új szín kitűnő választás lehet olyan családoknak, ahol fiú és lány gyerek is van, vagy egyszerűen csak nem kedvelik a klasszikus kék és pink színvilágot.

 

nosiboo1

Milyen újdonságokat hozott még az ősz?

Már kapható új termékünk, a szabadalmaztatott Nosiboo Colibri szipka. Régóta gondolkodtunk egy olyan eszközön, amely hatékony és mégis kedvező árú. A Colibri szipka ilyen. Szájjal működtethető, rendkívül praktikus kis eszköz. Itthon még sokan nem ismerik ezt az orrszívó típust, pedig a világon ez a legnépszerűbb. A Colibri szipka esetében a szabadalmaztatott kialakítás révén nem kell belső szűrőket cserélgetnünk, így rendkívül higiénikusan tisztítható. Áramot nem igényel, így utazáshoz is magunkkal vihetjük, ráadásul kompakt és tartós műanyag dobozban kapható.
Ahol több gyerek van a családban igazán jól jöhet az ősz harmadik újdonsága, a Nosiboo Family Pack, mely a Gyermekbarát orrszívó készülékhez ajánlott kiegészítő csomag. Három színben kapható. Praktikus, ha elveszett alkatrészt kell pótolni, vagy egyszerűen csak más színű szipkát szeretnének használni a gyerekek.

nosiboo5 nosiboo3

 A Nosiboo termékek a gyógyszertárakban és a legtöbb baba-mama szaküzletben megvásárolhatók. Rengeteg további információt, orvosi ajánlást és forgalmazóink listáját is találhatnak az érdeklődők a megújult weboldalunkon: www.nosiboo.com

 

 

2014. december 5.

Ez is tetszeni fog