Quantcast
Kezdőlap EgészségJó, ha tudod.. Silverette – Az ezüst mellbimbóvédő

Silverette – Az ezüst mellbimbóvédő

pottyos

A magyar kismamák számára egy fantasztikus újdonságot szeretnénk bemutatni. Az ezüst mellbimbóvédő egy egyedülálló termék, melyet Olaszországban fejlesztettek ki és a mai napig ott gyártanak.

A magyar kismamák számára egy fantasztikus újdonságot szeretnénk bemutatni. Az ezüst mellbimbóvédő egy egyedülálló termék, melyet Olaszországban fejlesztettek ki és a mai napig ott gyártanak. Ma már számos más országban is elterjedt a használata a kismamák körében. Minden kismama a legjobbat szeretné nyújtani a gyermekének és így természetesen Önmagának is, hiszen egészséges, boldog édesanya a kisbabájának is ezt fogja kisugározni.

silverette1
Hogyan nyújt segítséget ehhez ez az ezüst mellbimbóvédő?

Használatával megelőzhető a mellbimbók kisebesedése, illetve segít a már kialakult repedések gyors begyógyulásában.
A hagyományos mellbimbóvédőkkel szemben ezeket nem szoptatáskor kell használni, hanem a szoptatások közötti időben kell viselni, így a kisbabákat semmi sem zavarja meg az etetéskor.

Az ezüst mellbimbóvédő mellett nincs többé szükség semmilyen krém vagy olaj használatára, így biztosak lehetnek abban, hogy semmilyen káros anyag nem kerül a baba szervezetébe. 100%-ban természetes, higiénikus. Nikkelt nem tartalmaz.

silverette2

Színtiszta 925-os ezüstből készül, nem használódik el, így ÖRÖK érték marad és természetesen a következő kisbabátoknál is használhatjátok!
A szoptatási időszakban gyakran a mellbimbók érzékenyek, még a melltartó súrlódása is fájdalmat okozhat.
A Silverette mellbimbóvédők ebben is védelmet nyújtanak.

Használata és tisztítása gyors és egyszerű:
Egy csepp tejet hagyjunk a mellbimbón majd helyezzük rá a mellbimbóvédőt, amely így tökéletesen illeszkedik, bármilyen nagyságú mellbimbóra. Melltartó alatt viseljük a szoptatások között. Szükség eseten felette melltartóbetét is hordható. Szoptatás előtt mossuk le a mellbimbókat langyos vízzel.

silverette

Bővebb információt a www.ezustoleles.hu honlapon olvashattok és természetesen amennyiben bármilyen kérdésed van, írj nekünk is az info@ezustoleles.hu e-mail címre!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ez%C3%BCst%C3%B6lel%C3%A9s/233951973409927?fref=ts

Ez is tetszeni fog