Quantcast
Kezdőlap Ajánló Top 6 ajándékötlet az adventi időszakra és karácsonyra

Top 6 ajándékötlet az adventi időszakra és karácsonyra

pottyos

Van még egy kis idő a karácsonyi ajándékok beszerzésére, de ha semmi ötleted sincs, akkor a leghosszabb két hét is rövid lenne a tökéletes meglepetés beszerzésére. Főleg, ha gyerekről van szó… Ne legyen túl sok ajándéka, amit kap, az ne legyen erőszakos, játék közben tanuljon is valamit, csak néhány a leggyakoribb szempontokból. Az Imaginariumban garantáltan megtalálhatod azt az ajándékot, ami valamennyi kitételnek megfelel.

Ha szeretnéd még hangulatosabbá tenni a gyerek szobáját a karácsonyig hátralévő időszakban, akkor válassz valami olyasmit, amit együtt készíthettek el. Ezzel még szebbé tehetitek az adventi készülődést, ráadásul a kézműveskedés szuper program lehet a hosszú téli estékre. A kedves karácsonyi motívumokat ti magatok állíthatjátok össze, hogy aztán együtt gyönyörködjetek benne, amíg eljön az ünnep.

Ajándék és dekoráció egyszerre ez a fantasztikus gyurmaszett, amivel még a felnőttek is szívesen múlatják az időt. A saját készítésű gyurmafigurákkal diszíthetitek fel a kis karácsonyfát. 

Akár a barátokkal, unokatesókkal közös délután, vagy a téli szünet első napjai is még színesebbek lehetnek, ha beszerzitek ezt a pingáló készletet. Amíg a konyhában finom sütik sülnek, addig a gyerekek elkészíthetik a saját, vidám kis karácsonyfadíszeiket. A nagyinak, óvónéniek, tanító néninek, bármelyik barátnak, ismerősnek vagy rokonnak is fantasztikus ajándék lehet, de a saját fátokat is csinosíthatjátok vele.

Elektronikus gitár a jövő rocksztárjának. A zene fantasztikus hatással van a gyerekek fejlődésére, anya és apa idegrendszerére már kevésbé. Ezzel a hangszerrel a legkisebbek is elkezdhetik az ismerkedést az akkordokkal, hogy később a legnagyobbak nyomdokaiba léphessenek.

Aki a billentyűkhöz vonzódik, annak ez a tökéletes ajándék: elektromos zongora zsámollyal és mikrofonnal. Mindent gyakorolhatnak rajta azok a gyerekek, akiknek az ereiben előadói vér csordogál, zongorázhatnak és énekelhetnek is egyszerre. A felszerelés segítségével kész koncertet is előadhatnak a családnak.

A sebesség és a járművek iránt érdeklődő gyerekek megtanulhatják a vezetés és a versenyzés alapjait is ezzel az motoros, eredeti Ducati gyermekmotorral. Megismerhetik a jármű felépítését, a fizikával is barátkozhatnak a nyeregben, már hároméves kortól.

Ez is tetszeni fog