Quantcast
Kezdőlap Ajánló Ünnepre hangolódva a 3D Gallery Budapestben!

Ünnepre hangolódva a 3D Gallery Budapestben!

pottyos

A karácsonyi időszak beköszöntöttével felmerül az igény, hogy a hétvégi programokat is az ünnepek fényében töltsük! Nagyon motiváltnak kell lennünk, hogy a jól bevackolt, komfortos kis pamlagunkat elhagyva felöltözzünk és kimerészkedjünk a dermesztő hidegbe. Ahhoz bizony valami nagyon egyedi, új, szórakoztató és hasznos időtöltés kell!

A 3D Gallery Budapest jelenlegi tárlata kellőképpen felkeltette a kíváncsiságomat, hogy erőt és energiát ne sajnálva összepakoljam az egész család apraja nagyját és a feltöltött okos telefonok, fényképezőgép, és tablet arzenál társaságában – mert, hogy itt kötelező fényképezni – belevágjak egy amúgy lehetetlennek tűnő vállalkozásba! Egy-két használható fénykép, ahol mindenki rajta van, évek óta megszállottan üldözöm a pillanatot…

Bevallom némi hátsó szándék is motivált! Karácsonyra mindenképpen naptárat szerettem volna készíteni a nagyszülőknek, rólunk készült fényképet apának és karácsonyfadíszt a barátnőimnek.
A mellékelt képek bizonyítják, hogy sikerült! Ráadásul a képek magukért beszélnek, a 3D hatás vitathatatlan!

Voltam Degas-festmény, tetováltam Monalisa szemöldökét és etettünk zsiráfot is!

És a család legnagyobb megrökönyödésére angyallá is avanzsáltam, még ha csak egy fénykép erejéig is.

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a képeket bátran megérinthessük, sőt kifejezetten kívánatos, hogy interakcióba kerüljünk a festményekkel! Beleállva a művészeti alkotásokba, szemet megtévesztő módon láthatjuk a 3D hatást!

A tárlatot végig járva, számtalan kompozíció és egyedi beállás közül választhatunk, tulajdonképpen tényleg csak a fantáziánk szabhat határt, (illetve a telefonunk tárhelye) hogy mit alkotunk a képekből, így korlátlan fényképkészítési lehetőség áll a rendelkezésünkre!
A galériában minden fontos információt elmondanak a technikai tudnivalókról és instrukciókról, többek között azt is, hogy mit jelentenek a pink színű kamerák a padlón, merthogy onnan a legjobb a 3D térhatás!

Az egyéni fotózást követően a tárlatvezető rengeteg családi képet készített rólunk, mókás és őrült beállításokkal tűzdelte meg a már amúgy is duzzadó 3D-s kép gyűjteményünket. Rengeteget nevettünk és miközben szórakoztunk észre sem vettük, hogy már 2 órája szelfizünk.

Miután belefáradtunk a fényképezésbe és pózolásba, szó(kincs)kereső játékra adtuk a fejünket. Két csapatot csináltunk és ádáz küzdelem közepette asszociáltunk a versikékben fellelhető képekre és gyűjtöttük szorgalmasan a hozzá tartozó betűket, majd némi fejtörést követően kiraktuk a megfejtést! Gumicukor volt az ajándék, na meg a győztes csapat fotója!

Jó program volt, felejthetetlen szórakozás az egész családnak!

Így bátran tudom ajánlani mindenkinek a galériát, nincs jobb helyszín egy közös, családi program megszervezésére, mint Budapest első és egyetlen 3D Galériája!

Ez is tetszeni fog