Quantcast
Kezdőlap Ajánló 10 éves az Everness Fesztivál!

10 éves az Everness Fesztivál!

Pöttyöslabda

Hamarosan elstartol a 10. Everness Fesztivál, a tudatosság ünnepe, amelyet 2023. június 20-27. között rendezik  Siófokon. A fesztivál életében fontos mérföldkőnek számító esemény ezúttal több mint 300 programmal 7 napon át tartogat felejthetetlen élményeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az Everness Fesztivál immár egy évtizede hozza össze a tudatosság, a személyes fejlődés

felé nyitott, érdeklődő emberek sokaságát a Balaton partjára. A fesztivál változatos tevékenységekkel, többek között zenei programokkal, koncertekkel, önismereti előadásokkal, workshopokkal és sok mással segíti a személyes fejlődést, a testi-lelki egyensúlyt, a holisztikus jólétet és nem utolsó sorban, a kreatív, művészi kifejezőkészséget.

Az Everness Fesztivál egy évtizede vonultatja fel a legkiválóbb hazai és nemzetközi világzenei énekeseket, zenekarokat, spirituális előadókat, írókat, tanítókat, mestereket, oktatókat, trénereket, terapeutákat, facilitátorokat, szertartásvezetőket, akik szívüket-lelküket, tapasztalataikat és tudásukat hozzák el a résztvevőknek.

A zenei programok két helyszínen zajlanak majd. Június 25-én, szerdán Sam Garrett koncertezik az Everness Fesztivál Világzenei Nagyszínpadán. A nemzetközileg elismert énekes-dalszerző most először jár majd Magyarországon. Június 22-én a szintén népszerű Yaima duó kifinomult hangzásvilágával repíti egy másik világba a hallgatóságot. Június 23-án David Lesage az elektronikus és akusztikus hangok egyedi és lenyűgöző keverékével ragadja magával az érzékszerveket. Vasárnap, azaz június 26-án pedig a 10. Everness Fesztivál kedvéért, hosszú szünet után újra összeáll a Freedom Café nevű formáció.

A szenzációs zenei felhozatal mellett a fesztivál számtalan önismeret előadást, workshopot is kínál. Érkezik többek között Angster Máris, Garra Blue Dragonfly, Kun Szilvi, Soma Mamagésa, Tomek Noémi, Tari Valéria, Zentai Anna, Bóna László, Domján András, Pál Feri, Kiss József Zsolt, Kiss Balázs Kunó, Laár András, Varga Lívius, Váradi Tibor, akik személyiségükkel, szakértelmükkel és széleskörű szakmai tapasztalatukkal inspirálják a résztvevőket az önfelfedezésre és a teljes életre.

Az Everness Fesztivál inspiráló légköre, varázslatos hangulata idén is lehetőséget kínál arra,

hogy egy elfogadó közösségben bárki szabadon kapcsolódjon, barátkozzon és részt vegyen egy egész héten át több mint 300 programon: koncerten, előadáson, transzformatív workshopon, táncos-mozgásos programon, jógaórán, meditáción, szakrális szertartáson. Az esemény egyedülálló módon nyújt a teljes család számára minőségi együtt töltött időt, kikapcsolódást, valamint tudatos élményeket. A gyermekeket egy külön helyszínen interaktív programokkal, foglalkozásokkal várják, a belépés 14 éves korig ingyenes!

Készülj fel a táncra, nevetésre, tanulásra és a világ minden tájáról érkező rokonlelkekkel való kapcsolódásra! Kapcsolódj be a 10. születésnapi Everness Fesztiválba!

Helyszín: Siófok-Sóstó, Siócamping

Időpont: 2023. június 20-26.

Jegyek és bérletek: https://shop.everness.hu/jegyek-a-fesztivalra

Képek forrása: Everness fesztivál

Ez is tetszeni fog