Quantcast
Kezdőlap Ajánló 10 ok, amiért jó, ha közvetlen egymás után jönnek a gyerekek

10 ok, amiért jó, ha közvetlen egymás után jönnek a gyerekek

pottyos

Ha 3, 4 és 5 éves gyerekeid vannak, kimenni velük a parkba nem sétagalopp. Mégis, vannak jó oldalai is! Íme a kedvenc okaink.

1. Jó kifogás az edzés mellőzésére öt évig

Minek mennél le az edzőterembe, ha hamarosan újra babád születik? Ehetsz mindent, a délutáni alvást pedig Facebookozással töltheted. Az edzés videók azoknak vannak, akik nem terhesek, vagy épp szülés után vannak. Vagy szülés előtt.

2. Végignézheted az anyósod, ahogy megpróbálja feltenni a kérdést: így is terveztétek?

Plusz ahogy azzal próbálkozik, hogy finoman elmondja neked: híztál. Kinek kellenek a macskás videók, ha ezt is végig lehet nézni?

3. Az érzés, amikor egyszerre mennek iskolába, és neked három gyerekre egyszerre kell kifizetned az összes költséget

Úgyis kellett a motiváció, hogy visszamenj dolgozni. Hát íme. Három év lesz egymás után érettségi-év!

4. Aggódós vagy

Az aggódásra a legjobb megoldás, ha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy legyen időd aggódni. Amikor az egyik elsőbe megy, a másik még ovis, a harmadik pedig még alig totyog, majd csak nevetsz az iskolában azokon az anyukákon, akiknek azon van idejük aggódni, ki lesz a gyerek padtársa.

5. A várakozást szexinek találod

Ha untat a megjósolható szexuális élet, ez a neked való életforma. Ha megvadít, hogy fogalmad sincs, ezen a héten eljuttok-e a szexig. Ha minden este izgalmas, hogyha végre nincs egy gyerek sem az ágyatokban.

6. A barátaid együttérzőek lesznek

Sokat hallod majd a felkiáltást, hogy “nem tudom, hogy csinálod!”. És ha elég ügyes vagy, a sajnálatukat csodálatba fordíthatod át.

7. A férjed brillírozik krízishelyzetekben

Emlékszel, amikor még randiztatok, és elmesélte, hóhogy egyszer segített egy autósnak, aki defekttel állt az út szélén? Most pedig egyszerre pelenkázza a kisebbet, miközben arra figyel, hogy a nagyobbik ne totyogjon el valahová. Micsoda képességek.

8. Anyukád nem szeret nyugdíjas lenni

Unatkozik. Te pedig olvasol a sorok között, amikor azt meséli, hogy elkezdett eljárni egy újfajta fitness edzésre, és tíz évvel megfiatalodott. Amire valójában szüksége van, az három öt év alatti gyerek a hétvégén! És esténként.

9. Szereted a drámát

Mindig ezt mondja a férjed, mikor vitáztok, és talán igaza van. Ezért aztán nem okoz gondot az a helyzet, amikor két éves próbálod megakadályozni, hogy megharapja a négy évest, miközben telefonon beszélsz a védőnővel, miután a kicsir furcsát kakált.

10. Te szeretnél először túllenni a pelenkás korszakon

Amikor a kisiskolásod kis barátja azért van nálatok délután, hogy az anyukája egy kicsit tudjon aludni, ami az újszülött mellett nem nagyon megy. Neked pedig már a legkisebb is ovis, az egész délután a tiéd! Vagy amikor 10 év múlva ő még mindig rohan a gyerekért minden délután, te pedig már romantikus nyaralásra mész a férjeddel a Karib-szigetekre. Ja várj, neked pont most jön a három érettségi év..

Forrás: scarymommy.com

Ez is tetszeni fog