Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek A fiatalság széruma – a Hush&Hush TimeCapsule kívül-belül gondoskodik Rólad!

A fiatalság széruma – a Hush&Hush TimeCapsule kívül-belül gondoskodik Rólad!

Pöttyöslabda

Hűha! Ez jutott először eszembe, amikor megpillantottam a Royal Clinics legújabb termékét, mert ezúttal nem bőrápoló krémmel vagy maszkkal találtam szembe magam, hanem egy varázslatos kapszulával. Nem is akármilyennel! Egy igazi időkapszulával. Ez már szinte Sci-Fi!

Sejtszintű megoldás az öregedés ellen

Azt már eddig is tudtuk, hogy a cég mottója: „Age later!” azaz: „Öregedj később”, így igazán találó elnevezést adtak ennek a – szinte kimondhatatlan nevű – nutraceutikáliának. Ne ijedjetek meg, rákerestem, a kifejezés egy olyan gyógyszerészeti megoldást takar, ami kedvező fiziológiai hatással van az emberi szervezetre.

A Hush & Hush TimeCapsule egy több mint 15 éves, a sejtszintű és táplálkozási kutatási eredményeinek figyelembe vételével készült forradalmi megoldás az elkerülhetetlen öregedési folyamatok késleltetésére. A formulát praktizáló plasztikai sebészek bevonásával állították össze – ha valaki, akkor ők biztosan jól ismerik a bőr öregedésének minden csínját-bínját.

Miben segít a kapszula?

A biológiailag felvehető antioxidánsok, aminosavak és a Clean Clinical Vitamins™ elegyével visszafordítja az öregedés jeleit és megelőzi a további károsodást.  Segít a bőr, a fejbőr, a haj egészségének visszaállításában, megerősíti a tincseket, és csökkenti a stresszes életmód kívül-belül (és az arcon is) észrevehető jeleit. Egyensúlyba hozza a szervezetet, véd a külső agresszorok ellen (a kék fény ellen is) és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

Mi van benne?

Az összetevők listáját böngészve világossá vált, hogy a Royal Clinics a természetes összetevőket mennyire fontosnak tartja, mert még az olyan furcsa nevű anyagok, mint az astaxanthin, is megtalálható a természetben. Ez a sötétvörös színű, karotinoidok közé tartozó, rendkívül erős, zsírban oldódó antioxidáns elsősorban vízi állatokban, például lazacokban, krillekben, egyes rákfélékben fordul elő.

De ennél ismerősebb nevű komponenseket is találunk, mint például a borágó és halolaj komplex, a porcsin, vagy a ginzeng gyökér por. Mindezek mellett adtak még hozzá rengeteg vitamint és ásványi anyagot: A, C, D, E, K és B12 vitamint, folátot, biotint, kalciumot, jódot, cinket, szelént és mangánt is tartalmaz. A teljes listáért olvassátok el nyugodtan a termékösszetételt ERRE A LINKRE KATTINTVA.

Luxusvitamin naponta kétszer

A kapszulák összetételét elnézve nem csak a bőrünk hálálja meg a rendszeres gondoskodást. Az erős antioxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak és egyéb értékes összetevőknek a szervezetünk egyéb működéseire is kedvező hatásuk lehet. A kapszulát naponta kétszer, evés közben ajánlott bevenni.  Ha legközelebb multivitamint vásárolsz, próbáld ki nyugodtan a Hush&Hush TimeCapsulet  és élvezd a fiatalságod még tovább!

Ez is tetszeni fog