Quantcast
Kezdőlap Ajánló A szuperlatívuszok halloweenja a Familyparkban

A szuperlatívuszok halloweenja a Familyparkban

Pöttyöslabda

Idén 10 napon át tartanak a halloweeni ünnepségek Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában: a Familypark október 26-tól november 4-ig a „Vámpírok fesztiváljával” várja a szórakozni vágyó családokat.

Akárcsak az elmúlt években, idén is borzongatóan szép, de ugyanakkor családbarát események egész sora gondoskodik a vidám kikapcsolódásról. Halloweenkor a 14 hektáros szabadidőpark egésze különleges hangulatot áraszt: több száz töklámpás, fényfűzérek, pókhálók és csontvázak gondoskodnak a megfelelő halloweeni hangulatról. Emellett természetesen idén is változatos programok széles választéka szórakoztatja a látogatókat egészen késő estig.

Egészen különleges élmény, amikor éjszakai sötétben száguldhatunk a Götterblitz hullámvasúton, csontvázak és egyéb hátborzongató lények között kanyaroghatunk a Traktorvasúton vagy holdfénynél zuhanhatunk a mélybe az Alpesi jódlinál. Túlzott félelemre azonban semmi ok, a dekoráció kialakításánál gondoltunk a gyermekekre is, így a park kisebbekkel is látogatható. A hangulathoz illő, gyermekbarát jelmezbe öltözött vendégeket természetesen sok szeretettel várjuk.

A halloweeni programsorozatot különféle showműsorok és felvonulások teszik teljessé. Délutánonként két alkalommal tartanak külön showműsort a gyermekeknek, amit egy vidám felvonulás követ. Sötétedés után a nagy esti show akrobatákkal, énekesekkel és táncosokkal gondoskodik az önfeledt szórakozásról. Látogassatok el ti is a cirkuszi sátorba és nézzétek meg ezt a lélegzetelállító showműsort.

Halloween a Familyparkban

2018.10.26.–11.04.

A belépőjegy ára: 24,00 euró

Csoportos jegyár 20 fizető vendégtől: 19,50 euró; a csoportkísérőnek és a buszsofőrnek ingyenes a belépés, asztalfoglalás sajnos nem lehetséges. További információk a pontos nyitvatartási időről: www.familypark.at/halloween

Ez is tetszeni fog