Quantcast
Kezdőlap Ajánló A te hősödben is Tejszív dobog?

A te hősödben is Tejszív dobog?

pottyos

Szupererő ide vagy oda, időnként a hősöknek is jól jön egy kis segítség. Éppen ezért ők is tudják, hogy a sok feladat teljesítéshez, erőnlétükhöz és a szilárd csontokhoz mennyire fontos a vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjében gazdag táplálkozás, amelynek egyik alapvető forrásai a tejtermékek. Nem csoda tehát, ahogy a gyerekeknek, a hősöknek is az egyik kedvenc italuk a tej…

Iskolák között, 1-6. osztályos gyerekeknek hirdet rajzpályázatot a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Tejszív programja „Az én hősöm” címmel, amely a hazai tejfogyasztásra hívja fel a figyelmet.

A szervezők három korcsoportban várják a kreatív alkotásokat, a beérkező pályaműveket a Tej Terméktanács mellett, a kampányhoz nemrég csatlakozó élsportolók: Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás úszók, illetve Nagy Ádám focista zsűrizik majd. A gyerekek feladata, hogy megrajzolják kedvenc „klasszikus” vagy akár a saját fantáziájukban élő szuperhősüket úgy, hogy a történetbe belekomponálják a tejet és a Tejszív logót is. A különböző kategóriák győzteseit nagyértékű kreatív művészi csomaggal díjazzák, és a Tejszív Facebook oldalán egy közönségdíjast is kiválasztanak a beküldött pályázatok közül, illetve különdíjban részesül a legtöbb egyéni rajzot beküldő osztály is.

Az eredményhirdetésre és a rajzok kiállítására a június 7-ei, a Tej Világnapja alkalmából szervezett gyerekeknek szóló rendezvényen kerül sor, ahol a sportolókkal is találkozhatnak a résztvevők. A rajzok hátoldalán mindenképpen tüntessék fel a gyermek nevét, osztályát, az iskola nevét és címét, a pályamű címét, illetve a kapcsolattartó nevét és telefonszámát.

A pályázatok beküldési (feladási) határideje 2017. május 22.
A közönségszavazás a Tejszív Facebook oldalán május 30. – június 2. között az alábbi linken érhető el: “Az én hősöm” rajzpályázat közönségszavazás

Ünnepélyes díjátadó: 2017. június 7-én, a Tej Világnapi gyerekeknek szóló rendezvényen
A pályázatokat postai úton várják, a 1142 Budapest, Kassai utca 71. címre.

További részletek itt.

Ez is tetszeni fog