Quantcast
Kezdőlap Ajánló A TOMS megalkotta a klasszikus Disney hercegnő kollekciót, ami másokon is segít

A TOMS megalkotta a klasszikus Disney hercegnő kollekciót, ami másokon is segít

Pöttyöslabda

A TOMS-ot ezúttal a Walt Disney Archívum inspirálta, hogy olyan cipőket tervezzen, melyek a klasszikus Disney filmek eredeti karaktereinek rajzait ünneplik. A 17 darabos női és gyerek kollekció darabjait a klasszikus Disney rajzfilmek eredeti rajzai díszítik, Hamupipőke, Csipkerózsika és Hófehérke meséiből.

A Disney x TOMS kollekcióhoz használt eredeti animált rajzok az 1930-as évek közepe és 1959 között készültek, amikor fiatal nők egy csoportja dolgozott a színfalak mögött, hogy életet és színt vigyen a Disney animációs filmekbe. Ezek a nők adták a részleteket és a varázslatot ezekhez az időtlen történetekhez, kockáról kockára, csillámról csillámra.

Az ő hatásukra fordult a TOMS a Walt Disney Archívumához inspirációért és hozott létre egy egyedi kollekciót az ikonikus Disney hercegnős rajzfilmek eredeti karaktereinek rajzaival.
Disney x TOMS kollekciónk bátorítja és segíti a nőket és lányokat, hogy kövessék az álmaikat.

Azoknak, akik üvegcipőben törik át az üvegplafont

A limitált kiadású kollekcióból 4 modell: a Csipkerózsika, a Hamupipőke, a Tündér Keresztanya és az egerek, Gus és Jaq képeivel díszített Alpargaták érhetők el Magyarországon 2018 július 25 -től, kizárólag a PIG Shoes üzleteiben.

Akár cipőhöz, akár egészségügyi segítséghez juttatnak embereket, Giving Partnereink keményen dolgoznak a közösségek támogatásán. Az igények felmérésekor sok Giving Partnerünk olyan lehetőségeket keres, melyek segítenek a lányoknak és nőknek tanulni, hallatni a hangukat, és a saját életük urai lenni. Mint minden TOMS termék esetében, a Disney x TOMS kollekció darabjainak eladása után a TOMS segít egy arra rászorulónak. One for One®

Ez is tetszeni fog