Quantcast
Kezdőlap Ajánló A végzet órája (12) – fantasy film

A végzet órája (12) – fantasy film

Spuriga Dóra

A 10 éves Lewis Barnavelt (Owen Vacarro), mikor a nagybátyjához, Jonathanhez (Jack Black) költözik nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen.

Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát. Amikor Lewis Halloweenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával, és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel (Cate Blanchett) karöltve meg kell találnia az órát, hogy a fekete mágiát űző, holtjából feltámadt gonosz varázslónő, Selena (Renée Elise Goldsberry) kegyetlen tervét megsemmisítsék, és megmentsék a világot a teljes pusztulástól..

A forgatókönyvet John Bellairs 1973-ban írt bestselleréből Eric Kripke, az Odaát Tv-sorozat megalkotója írta. A rendezői székbe a horror műfajában járatos Eli Roth rendező ült, aki ezúttal egy látványos és hátborzongatóan izgalmas családi fantasyt keltett életre, ahol semmi nem az, aminek látszik. A mágikus események sűrűjében olyan világsztárokat láthatunk Owen Vacarro (Megjött apuci!) oldalán, mint Cate Blanchett, Jack Black és Kyle MacLachlan.

 

Eredeti cím: The House With a Clock in Its Walls

Műfaj: fantasy/kaland

Bemutató dátum: 2018. november 1.

Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

 

 

Rendezte: Eli Roth

John Bellairs regénye alapján a forgatókönyvet írta: Eric Kripke

Operatőr: Rogier Stoffers

Zene: Nathan Barr

 

Szereplők: Cate Blanchett, Jack Black, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan,

Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Sunny Suljic, Lorenza Izzo

 

 

https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

www.tefilmed.hu

 

https://www.housewithaclock.com/

Ez is tetszeni fog