Quantcast
Kezdőlap Ajánló Az a fránya babaaltatás…! – 18 tipp a könnyű altatásért

Az a fránya babaaltatás…! – 18 tipp a könnyű altatásért

pottyos

Neked is nehezen alszik el a babád? Órákig ringatod, simogatod a hátát, dúdolod a kedvenc altatódalát? Próbálkoztál már az összes bestseller könyv tanácsaival, és még mindig sokat őszülsz, mire végre elalszik?

Hidd el, nem vagy egyedül! Nem mindenki „dicsekszik” vele, de nagyon sok szülő érzi, hogy már valamennyi praktikát kipróbálta, erején felül igyekszik, de a babája fütyül az elalvásra.

Vajon minden altatási technikát próbáltál már?

Valószínűleg most bőszen bólogatsz, de hidd el, mindig van új ötlet és új iránymutatás. Sokszor hallani, mert igaz: minden baba más, mindegyiknek mások az igényei és mind másra érzékenyek. Ami az egyiket megnyugtatja, a másikat talán épp felpörgeti.

Próbáltad talán már az esernyőzést? Igen, jól olvastad, esernyővel altatni. Próbáltad? Van, akinek úgy sikerül elaltatnia a semmi másra meg nem nyugvó babáját, hogy egy szivárványszínű esernyőt a feje fölé tartottak és forgatták. A saját szememmel láttam, ahogy az örök izgága kislány megnyugodott és elaludt tőle.

No és az Umpalumpa, az megvan? Sajátos módszer, amelyben a kicsit egy bizonyos ritmikus mondókára billegtetnek jobbra és balra.

Amit pedig sose vess el az ötletek közül: ami elsőre a legnagyobb őrültségnek hangzik!

Így járt ugyanis egy ismerősöm, akinek nagyon rossz alvó gyereke volt, és persze folyamatosan kapta az „okos” tanácsokat úton, útfélen. A szomszéd nénitől, a nagymamától, a védőnőtől, a gyermekorvostól, a zöldségestől és a játszótéri anyukáktól is. A kb. 25. ötletnél már csak legyintett és ki sem próbálta, hiszen az előzőek sem hoztak neki sikert. Rosszul tette, hogy szkeptikus volt. 3 évvel később mégis tett vele egy próbát, és csodák csodájára bevált. Épp az, amit annak idején elvetett. Ez történetesen a baba szemöldökének lassú, puha simogatása volt, de lehet, hogy neked valami egészen más fog bejönni.

Ha ezek után úgy érzed, még nem próbáltál ki mindent, akkor neked szól a:

18 altatási tipp!

Szeretnél már egy jót aludni? Esténként órákig tartó ringatás helyett összebújni a pároddal a kanapén és megnézni egy filmet?

Léteznek olyan apró trükkök, amelyekkel sok babát bírtak már alvásra szüleik. Vannak köztük ismertebb és teljesen új módszerek is. Kíváncsi vagy, nálatok beválnak-e?

Próbáld ki őket, hiszen sosem lehet tudni, a te babádnak éppen melyik jön be!

>> Kérd a 18 altatási tippet ITT! <<

Pipáld ki benne, amit már próbáltál és nem vált be. Amit pedig még nem… annak uccu neki!

Add meg az e-mail címed, és elküldöm a 18 altatási tippet!
Sok-sok nyugodtan átaludt éjszakát kívánunk!

Ez is tetszeni fog