Quantcast
Kezdőlap Ajánló Az ideális mosószer? Növényi alapú, környezetbarát és jó sokáig elég!

Az ideális mosószer? Növényi alapú, környezetbarát és jó sokáig elég!

Pöttyöslabda

A PöttyösLabda szerzői és sok-sok csoporttagunk is szereti a Herbow termékeket, és a Herbow termékek is szeretnek bennünket, no és persze a környezetünket is! A növényi alapanyagokat felhasználó, mosódió alapú, praktikus kiszerelésű folyékony mosószerek már sokunkat meggyőztek, és legnagyobb örömünkre most könnyedén betárazhatsz belőlük Te is!

Mosódió alapú mosószerek érzékeny bőrűeknek és kisbabáknak

A mosódió és az ebből előállított különféle tisztítószerek jó megoldást nyújthatnak azoknak, akik tiszta és felesleges vegyszerek nélkül mosott ruhákra vágynak – például Neked és a kisbabádnak, vagy érzékeny bőrű gyermekednek.

A mosódió egy ázsiai fa kemény héjú termése, amelyet önmagában, esetleg ledarálva, vagy folyékony mosószerré alakítva használnak immár világszerte. A mosódió fa termésének héja szaponint tartalmaz, mely a vízben oldódva hasonló tisztítóerővel bír, mint a szappan. De nem csak ennyire képes:

 • növényi szappanként vízben oldva megköti a szennyeződéseket, zsírokat
 • antibakteriális hatású
 • ekcémával, allergiával küszködők is nyugodt szívvel használhatják
 • nem roncsolja a textíliát
 • nem fakítja a színeket
 • teljesen környezetbarát
 • megbízhatóan működik 30-tól 95 C°-os mosási hőmérsékletig.

A Herbow pedig egy szeretnivaló magyar vállalkozás, amely példaértékűen környezettudatos mind a termékek előállítása, mind a piacra dobott mosólabdák újrahasznosítása terén.

Heti egyszer

Nem tudom, ti hányszor mostok egy héten, én naponta nagyjából háromszor, egy héten pedig 21-szer. Ez lehet több és kevesebb is (na jó kevesebb biztos nem!), de elég unalmas kéthetente az alap bevásárláson túl egy-egy nem túl könnyű mosószert is hazacipelni, főleg most, amikor csak hetente egyszer ajánlott boltba menni. Ujjongva fogadtam az örömhírt miszerint a Herbow két kedvence is kapható 5 literes kiszerelésben!

5 literes kiszerelés – környezetbarát, praktikus és még kevesebbe is kerül!

Az óriási kiszerelésnek köszönhetően tutira nem kell hetente mosószert vásárolnod, elég havonta sőt! kéthavonta rendelni belőle, és máris hatalmas teher esik le a válladról. Ismered a Herbow normál kiszerelésű mosószereit, ugye? A praktikus pumpás adagolónak köszönhetően gyerekjáték a flakont szétszedni, utántölteni, és a palackodból máris játszi könnyedséggel nyomhatod a megfelelő mennyiségű  mosószert a mosógéped adagolójába.

Zöld tea illat a színes, extra fehérítő hatás a fehér ruhákhoz

A sok-sok tesztelés alatt kedvencemmé váló zöld tea illatú folyékony mosószer az egyik, amelyik nagy kiszerelést kapott.  Őszinte leszek veletek: nagyon sokszor felsültem már a természetes alapú mosószerekkel, mert a ruhák illata, tapintása más volt, mintha „normál” mosószerrel mostam volna őket, de a Herbownál ez a hátrány egész egyszerűen nem mutatkozott! A ruháim ugyanolyan illatosak, puhák és tiszták lesznek akkor is, amikor a Herbow termékeket használom. A kíméletes, mégis hatékony növényi összetevőknek köszönhetően a pamutpólókat, ingeket és enyhén szennyezett zoknikat már 30-40 °C fokon moshatjuk.

 • Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat
 • Nem tartalmaz mesterséges színezéket
 • Megóvja a színeket a kifakulástól
 • Bőrkímélő összetevők
 • Vegán termék

A fehér ruhákhoz készült mosószert szintén imádom – amióta használom, a ruháim nem szürkülnek, sárgulnak tovább, hanem minden mosás után szikrázóan fehérek lesznek. Extra hatásért én egy kis Herbow fehérítőt is szoktam a mosószer mellé keverni  😉 .

Ha eddig még nem ismerted ezeket a klassz mosószereket, itt az ideje, hogy adj nekik egy esélyt! Garantálom, hogy utána csak ezt fogod már használni, mert biztosan megszereted puritán illatának és kiváló mosóhatásának köszönhetően!

www.herbow.hu

Ez is tetszeni fog