Quantcast
Kezdőlap Ajánló Bájos trollok és sárkányok tanítják olvasni a kicsiket a Nick Jr. legújabb sorozatában

Bájos trollok és sárkányok tanítják olvasni a kicsiket a Nick Jr. legújabb sorozatában

pottyos

Varázspálcás troll, és bájos sárkány segítségével tanulhatnak olvasni Nick Jr. legkisebb nézői. A Hókusz Pókusz című új interaktív animációs sorozat színes világa a tündérmesék hangulatát idézi, sok-sok izgalmas kalanddal. A gyerekek a történetbe kapcsolódva kalandozhatnak a szavak erdejében, ezáltal pedig fejlődik az olvasás – és íráskészségük.

Szeptember 18-án indul a Nick Jr. legújabb interaktív animációs sorozata, a Hókusz Pókusz, amelyben az óvodásokat Miki, a tündéri kis troll vonja be a történetbe és kalauzolja a betűk varázslatos világába – a kicsik így játszva sajátíthatják el az ábécét. Adam Peltzmen, a Hókusz Pókusz megálmodója elárulta, hogy műve életre keltésénél minden kreativitását be kellett vetnie. „Olyan történetet szerettem volna elmesélni, ami értéket közvetít, de ha emellett még meg is nevettetem a közönséget, az az igazi siker. A kezdeti időszakban, amikor teszteltük az ötletet, nagyon érdekes volt látni, mennyire őszinték a gyerekek. Egy óvodás kerek perec kimondja: ez nem tetszik!”

Az új sorozat mellett a Nick Jr. vasárnap délelőtt varázslatos sorozatmaratont tart: a csatorna két régi kedvenccel, Shimmerrel és Shine-nal, a vidám dzsinn testvérpárral kedveskedik a kicsiknek. A perzsa és indiai kultúrákból építkező sorozat első évadának középpontjában Leah és legjobb barátai, a bűbájos ikrek – Shimmer és Shine – állnak. A két csillogó-villogó kis dzsinn minden nap teljesíti Leah három kívánságát, azonban ez a legtöbbször nem éppen úgy sül el, ahogy azt eltervezik, hőseink így mindig valamilyen vicces ramazúri középpontjában találják magukat. A trió tanulságos történeteken keresztül azt mutatja be, hogy ha elrontunk valamit, akkor le kell szűrnünk a tanulságot, hogy a jövőben ne kövessük el még egyszer ugyanazt a ballépést.

Shimmer és Shine maraton szeptember 17-én, vasárnap 08:00-10:50-ig,
Hókusz Pókusz szeptember 18-tól minden hétköznap 15:45-től a Nick Jr.-on!

Ez is tetszeni fog