Quantcast
Kezdőlap Ajánló Budapesti fesztivállal indítja a tavaszt az Everness

Budapesti fesztivállal indítja a tavaszt az Everness

pottyos

Koncertek, előadások, workshopok, tánc- és mozgásprogramok és jó sok gyerekfoglalkozás szerepel az Everness fesztivál idei első budapesti rendezvényének kínálatában. Az Everness Kikelet igazi tavasznyitó fesztivál lesz, a szervezők április 28-án a Római parton várják a testi-lelki egészség iránt érdeklődő szülőket, családokat. A rendezvényre a belépés 14 éves kor alatt ingyenes.

– Régi vágyunk valósul meg azzal, hogy a Római partra is elhozzuk az Everness hangulatot. A víz és a zöld növényzet találkozásánál végre Budapesten is rábukkantunk egy olyan helyre, ahol az önismeret iránt érdeklődő, szórakozni vágyó emberek összejöhetnek, közösséget alkothatnak, közben pedig részt vehetnek nagyon sokféle testet-lelket emelő felnőtt és gyerekprogramon – mondja Klein Csaba az Everness fesztiváligazgatója.

A Kikeleten fellép többek között Soma Mamagésa életszemléleti előadó, énekesnő, Kereszty András a tudatos életvitelről mesél, dr. Tihanyi Benedek orvos, jógaoktatótól pedig a harmonikus test-tudatról kaphatnak hasznos információkat a látogatók.  Preyer György a Szekta, vagy progresszív etika a 21. században címmel előadást a vegánságról, míg Nagyernyei Gyula arról beszél, milyen mély igazságot rejt a mondás: ahol a figyelmünk, ott a világunk. A családállítás módszerével fejlődhetnek a látogatók Sőtér Sacival, a chikung erejét pedig Leél–Őssy Tamással tapasztalhatják meg. Inkret Bogi a Boldogság Művészete felé kalauzolja a fesztiválozókat. A rendezvényen a fiatalabbakra is gondoltak a szervezők, külön gyereksarokkal várják a család apraját. Estére a füves kertbe érkezik a Börzsönyből a Bajdázó zenekar, aki ambient-folkot fog játszani – középhegységi tempóban.

– Szeretnénk, ha eljönnének mindazok, akik még sosem jártak Evernessen és persze olyanok is, akik régóta törzstagok – folytatja Klein Csaba. – Éppen ezért a nyári Everness Fesztiválra váltott bérlettel ez a rendezvény ingyenesen látogatható, illetve az itteni belépőjegy voucherként szolgál az esetleg később vásárolt nyári fesztiválbérlethez.

A rendezvényre 14 éves kor alatt ezúttal is ingyenes a belépés és nagy szeretettel látják a jólnevelt házikedvenceket is.

A szervezők javasolják, hogy aki tud, érkezzen BKV hajóval és már élvezze a rendezvényre vezető utat is – a hajóállomás 30 méterre fekszik a fesztiválhelyszíntől.

Everness Kikelet helyszín és időpont – 2018. április 28., Dunakavics Bowling Klub Óbuda, Római part, 1031 Nánási út 67.

További információ: https://www.facebook.com/events/1988873721375186/

Jegyvásárlás: https://everness.hu/fesztival-jegyek

Ez is tetszeni fog