Quantcast
Kezdőlap Ajánló Cheer up Moms! – Cikkírói pályázat

Cheer up Moms! – Cikkírói pályázat

pottyos

Szeretsz és tudsz is írni?
Biztosan van egy jó sztorid, amit szívesen megosztanál, ami másoknak is hasznos, tanulságos, inspiráló, vagy szórakoztató lehet.
Várjuk a pozitív, vicces történeteket, amelyekből mi, anyukák is tanulhatunk, vagy csak egy jót mosolyoghatunk!
Írásodnak széles olvasótábort, magadnak értékes ajándékokat nyerhetsz!

Írhatsz bármiről, ami téged foglalkoztat, amit régóta elmesélnél, ami szeretnéd, ha eljutna a PöttyösLabda 35.000 olvasójához.

Lehet szó a gyermeked születése okozta testi-lelki változásokról, érzelmi hullámvasutakról, a mindennapok nehézségeiről, vagy hétköznapi csodákról. Anyaságról, apaságról, a gyerekekkel, vagy épp nélkülük töltött minőségi időről, az egyensúlyteremtés kihívásairól, és mindenről, amit szívesen megosztanál velünk.

Ha úgy érzed, jól jönne egy kis segítség, az alábbi, konkrét témák közül is választhatsz:

• Egyensúly a család és a munka között. Szerinted létezik ilyen?
• Így sportolok én a gyerek(ek) és a munka mellett, és a sport fontossága az életemben
• Gyereknevelés
• Házasság. Fehér ruha, örökkön-örökké, mindhalálig. Eddig oké. De házasság, a kapcsolat intimitásának megőrzése azután, hogy körülöttünk ugrálnak, csacsognak, hisztiznek a gyerekek 0-24-ben? Igazi kihívás. Neked hogy megy?
• Anyának lenni jó. A legjobb dolog a világon. Te hogyan éled meg az anyaságot? Feloldódtál benne vagy próbálod mellette megtartani az „én” funkciókat? Sikerül? Jut magadra, barátaidra időd? Hogyan?
• Óvodai / iskolai élmények
• Tippek anyáktól – anyáknak.

A cikkeket küldd el a palyazat@pottyoslabda.hu email címre Word dokumentumban, maximum 5000 karakter terjedelemben. Csatolj mellé pár képet is, amelyeket megjelenés esetén be tudunk tenni a cikkbe (egyenként 100 kB-1MB)! Csak saját szellemi termékű cikket fogadunk el, de más írói pályázatra beadott művet is elküldhetsz. Eredményhirdetés: 2017. november 10-én!

Van saját blogod? Szuper! Küldd el a nevét és elérhetőségét!

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017. OKTÓBER 31.

A legjobb cikkeket megjelentetjük a PöttyösLabda web- és Facebook oldalán, az íróik között pedig fődíjként kisorsolunk egy félpanziós családi kikapcsolódást 2 éjszakára a noszvaji Tündérkert Hotelbe!

További nyeremények:
o 10.000 Ft-os ajándékutalvány a Monkie üzletébe
o 10.000 Ft értékű mesekönyv csomag a Móra könyvkiadó jóvoltából
o 10.000 Ft értékű mesekönyv csomag a Kolibri kiadó jóvoltából
o A Hatszín Teátrum bármelyik gyerekelőadására családi belépő
o 3 hónapos olvasójegy a BooKR Kids jóvoltából
o Biobaza ajándékcsomag 10.000 Ft értékben

A legjobb cikkek kiválasztásában szakmai zsűri dönt:

Spuriga Dóra – A PöttyösLabda és a FittAnya weboldal tulajdonosa. Az elmúlt tíz évben marketingkommunikációs terülten dolgozott, a két gyermeke megszületése után úgy gondolta épít egy saját brandet, így alakult meg a PöttyösLabda, melynek azóta 35 ezer követője van. Rendezvényeket is szervez PöttyösLabda Családi Délelőtt néven, ahol a gyerekek és a szülők is egyaránt jól érezhetik magukat. Rendszeresen jógázik, tudatosan éli életét, sokat utazik, tapasztalatokat gyűjt a világ minden tájáról.

Czafrangó Ágnes – A PöttyösLabda és a FittAnya weboldalak cikkírója, munkaidőben egy pályázatíró cégnél dolgozik, de két óvodás kisfiú édesanyjaként szabadidejében sem unatkozik. A családi programok mellett fontos számára a sportra és feltöltődésre fordítható én-idő is. Az írással korábbi pályázatokon is ért el sikereket, de a PöttyösLabda 2016-os cikkíró pályázata hozta azt a lehetőséget, hogy rendszeresen írjon az oldalra.

Kovács Mónika – Szintén a PöttyösLabda és a FittAnya cikkírója. A szerkesztői pozícióban is tapasztalt, jelenleg (otthonról) copywriterként dolgozó anyuka kétéves kisfia mellett is megszállottan keresi a kihívásokat: nyelvtanulás, edzés, új ételek elkészítése… Gyerekkori álmához a 2016-os PöttyösLabda pályázaton került igazán közel, hiszen azóta az oldalon keresztül lehetősége van hódolni szenvedélyének: az írásnak. Megrögzött álmodozó, és soha nem adja fel.

Írd ki magadból az érzéseidet. Hiszünk benne, hogy neked is van egy történeted!

Ez is tetszeni fog