Quantcast
Kezdőlap Ajánló Ehhez az autóbérléshez nem kell majd jogosítvány

Ehhez az autóbérléshez nem kell majd jogosítvány

Pöttyöslabda

Szeptember 22-én rendezik meg a Volkswagen rajongók éves találkozóját a Hungaroringen. Az előző évekhez hasonlóan a Europcar Mini Autókölcsönzője most is várja a legkisebb autórajongókat. Amíg a gyerkőcök száguldoznak, addig a vaku nem a gyorshajtókat meszeli le, hanem a felnőtteket, akik autós és vicces kiegészítőkkel fotózkodhatnak a pálya mellett felállított fotóautomatában.  

Fontos, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerkedjenek a közlekedéssel járó szabályokkal, hogy az utcán sétálva, kismotorozva, vagy kerékpározva ne érje őket baleset. A Europcar Mini Autókölcsönzője a krétával felfestett pályákon pont erre ad lehetőséget a gyerekeknek, akik a kisautók és kismotorok segítségével ismerkedhetnek meg a biztonságos közlekedés fortélyaival és a közlekedési táblák üzeneteivel. Amíg a gyerkőcök játékos formában bővítik közlekedési ismereteiket, addig a felnőttek sem unatkoznak. Idén első alkalommal a látogatók különböző kiegészítők segítségével örökíthetik meg a találkozó legviccesebb pillanatait a pálya mellett található fotóautomatában.

A Europcar Mini Autókölcsönzője 2018.09.22-én 10:00 és 18:00 óra között várja a legkisebb sofőröket és szüleiket a Hungaroring területén, a Gyerek Világ szektorban, a Paddock felett.

A Volkswagen-találkozóra a belépő 600 Ft.

További információ az eseményről: http://www.volkswagen-talalkozo.hu/

Ez is tetszeni fog