Quantcast
Kezdőlap Ajánló Énidő három gyerek mellett. Mese.

Énidő három gyerek mellett. Mese.

pottyos

Három gyerekkel körülvéve egyre többet gondolkodtunk a férjemmel, hogy hogyan tudnánk egy kis magán időt, privát szférát kialakítani… magunknak. Kezeket a magasba, kinek ismerős ez a gondolatkör? Ugye, hogy nem vagyunk kivételek?

A nagy latolgatásban arra jutottunk, hogy olyan életteret kell kialakítanunk a gyerekeknek, ami vonzza őket, ahol kiteljesedhetnek, ami rájuk van szabva, ami valóban belső világukat tükrözi. Hiszen attól a naptól kezdve, hogy megérkeztek a lakásba, egészen addig, amíg el nem költöznek tőlünk, és önálló életet nem kezdenek, a gyerekszoba bútorai segítenek tökéletessé tenni otthoni életüket. Ha olyan a gyerekszoba, ahol jó lenni, ahonnan szinte szívfájdalom előjönni, talán mi, felnőttek is nyugodtan hátradőlhetünk néha beszélgetni egy pohár bor mellett.

Na de mit tegyünk, ha nem vagyunk sem belsőépítészek, sem lakberendezők? Elkezdtük a gyerekekkel karöltve megtervezni a gyerekszobákat. Bújtuk az internetet, hogy megtaláljuk a gyerekeknek és nekünk szülőknek is tökéletesen megfelelő megoldást. A gyerekbútor legyen gyerekbarát! Tehát a gyerekek méretéhez szabott, az ő fantáziavilágukat tükröző,  stílusos, jól variálható.

Emellett, hogy nekünk szülőknek is megfeleljen, minőségi alapanyagokból készüljön, legyen biztonságos, masszív, erős, a felületkezelés természetes anyagokkal történjen, lehetőleg egy helyről be tudjuk szerezni a szobabelső kellékeit, ne kelljen boltról boltra szaladgálni egy-egy darabért, végül legyen értékálló is.

Folytatása következik…

Nem kellett soká keresgélnünk, mire rábukkantunk a Cilek bútorcsaládokra.
A Cileket kisvállalkozásként indította útjára egy török család 1995-ben. A kedves név egyben a tulajdonos vezetékneve, ami egyébként epret jelent, ezért lett a cég logója is eper.

Az évek során nemzetközivé nőtte ki magát a vállalkozás, mára már Svájctól Dubai-ig mindenütt megtalálhatóak a Cilek-bútorok szerte a világon. Terveznek bababútorokat, gyerekbútorokat és ifjúsági bútorokat, illetve ezekből komplett szoba koncepciókat is összeállítanak.

A gyerekek életének első percétől fiatal felnőtt korukig mindenki megtalálhatja a személyiségének megfelelelő bútorokat. Sőt! Az autós ágy például még az apukák szívét is megdobogtatja. A cég bútorai gyermekek által is egyszerűen és biztonságosan kezelhetőek, a tematikus kialakítású ágyak pedig mindennapos használatra is tökéletes fekhelyet biztosítanak.

A Cilek azért van, hogy a gyermekkori vágyak gyermekkorban válhassanak valóra.

Az olvasottak alapján azt hinnénk, hogy ha végre ennyire szenzációs bútorok közt élhetnek gyerekeink, többé nem nem furakszanak mellénk a hideg lábaikkal. E felől nyugodtak lehetünk. Bármennyire tökéletesre sikeredik is a gyerekszoba berendezése, bármennyire szeretnek is csemetéink az autós vagy hercegnős szobában ébredni, továbbra is hallani fogjuk hajnalonként az apró, hideg lábak tipegését a padlón, ezentúl is a szülői ágy biztonságos melegében fognak kikötni a lurkók…

Ajátékban megnyerhető lámpák:

Ez is tetszeni fog