Quantcast
Kezdőlap Ajánló Érkezik a Gru 3!

Érkezik a Gru 3!

pottyos

A legújabb részben hősünk lelki válságba kerül, mert kirúgták és a saját testvérével kénytelen rivalizálni.

Az új epizódban visszatér Gru, Lucy, imádnivaló lányaik – Margó, Edit és Ágnes –, no és persze a fékezhetetlen minyonok. Történetük merész fordulatot vesz. Odáig fajult a világ, hogy Grút kirúgják a Főgonosz-ellenes Szövetségből, mert nem volt képes kiiktatni az emberiséget veszélyeztető aktuális gazfickót, s emiatt súlyos lelki válságba kerül. Ám ekkor felbukkan egy titokzatos idegen, aki arról értesíti hősünket, hogy van egy eddig ismeretlen ikertestvére, akinek minden vágya, hogy olyan rettentő főgonosz legyen, mint egykoron ő volt. Gru lassan ráébred, hogy mégis milyen jó velejéig rossznak lenni, és egy kis termékeny káoszt vinni a tespedt világba.

“Dru sok mindenben hajaz Grúra, miközben a legtöbb dologban a szöges ellentéte. Grúval kezdetben madarat lehetne fogatni, hogy végre előkerült az ikertestvére, de aztán rájön, hogy ez több bajjal jár, mint haszonnal. Megkezdődik a testvérek vetélkedése, aminek nem látszik a kimenetele. Az egész hajcihőtől ráadásul csak tovább mélyül Gru életközépi válsága.”

Egyetlen Gru-film sem működhet új minyonok nélkül, akik lendületet adnak a cselekmények. A mostani epizódban Mel viszi a prímet, aki lázadást szít Gru ellen, és új utakra akarja vezetni kicsiny, sárga seregét. „Mivel ők igazi minyonok, természetesen elszúrják, és a rácsok mögött kötnek ki – mondja Balda rendező. – Viszont érdekes, hogy a külvilágban senki nem törődik velük, a börtönben viszont ők lesznek a királyok.”

Ez is tetszeni fog