Quantcast
Kezdőlap Ajánló ESB open day/ Nyílt nap május 20

ESB open day/ Nyílt nap május 20

pottyos

Rendhagyó nyílt napot tart az English School of Budapest (ESB), amire szerettettel várja az érdeklődő családokat.

Ez az alternatív, délutáni iskola üde színfolt a nyelvtanulni vágyó gyerekek számára, hiszen a tanítás az angol tanmenet szerint, projektmunkával, kis csoportokban zajlik délutánonként, ahol a gyerekeknek alkalmuk van megtapasztalni a nyelvtanulás legtermészetesebb módját a tapasztalatokon, megismerésen alapuló tanulást.

Anyanyelvi, diplomás tanárok segítségével a gyerekek inspiráló környezetben, érdekes témákon keresztül, kereszttantárgyi megközelítésben ismerkednek meg az angol nyelvvel. Az órákon beszélgetnek az irodalomról, elemeznek és akár írnak is verseket, híres felfedezőkről tanulnak illetve kisérleteznek. A tanítás során rengeteg a pár- illetve csoportmunka, így a gyerekek megtanulják, hogy egymást támogatva hatékonyabban tudnak dolgozni, ennek segítségével az iskola az alkalmazkodó készséget, a nyitottságot és az egymásra való odafigyelést is fejleszti a tanulókban.

Nemrég az ESB azzal a fantasztikus eredménnyel került az érdeklődés középpontjába, hogy a Britannica nemzetközi iskola által szervezett budapesti szavalóversenyen az iskola diákjai az élen végeztek az angol tanítási nyelvű, nemzetközi iskolák versenyében. Ez az eredmény magáért beszél.

A május 20-án tartott nyílt napon egy kötetlen ismerkedésre invitál az ESB a Tárogató út 2-4. szám alatt található helyszínükre. Reggel 10 órától különböző játékos foglalkozásokon mutatkoznak be a tanárok, szurkolni lehet a szó-betűzési verseny résztvevőinek, angol nyelvű könyveket lehet cserélni, és meg lehet hallgatni a fent említett győztes szavalókat is, hogy csak néhányat említsünk az izgalmas programok közül.

Az eseményre az iskola facebook oldalán lehet regisztrálni:
https://www.facebook.com/events/421306348232880/

www.englishschool.hu

Ez is tetszeni fog