Quantcast
Kezdőlap KedvencekTerméktesztek Finomszálas arcfiatalítás – az új fiatalító eljárás

Finomszálas arcfiatalítás – az új fiatalító eljárás

Pöttyöslabda

Már egy  ideje foglalkoztat az öregedés, pedig ezt néha magamnak sem merem kijelenteni. Hiszen „még csak” 39 éves vagy! kapom a kedves bókokat, azonban a klasszikus kozmetikai kezeléseken már érzem, hogy nem olyan tartós a hatásuk, mint 5 évvel korábban. Érdekel és olvasgatok sokat a fiatalító fejlesztésekről, ami egy korombelinek  már javasolt. Megörültem, amikor lehetőséget kaptam, hogy kipróbáljak egy  szépészeti beavatkozást. Így én lehettem a szerencsés, aki most ír erről egy élménybeszámolót Nektek.

A kezelés az ún. FTC  (Fine Thread Contouring) ha nagyon szeretnénk fordítani akkor a Kontúrok finom feszítése a legtalálóbb.

A helyszín a Royal Clinics csodás szalonja , ahol időpontra érkeztem egy előzetes konzultációval egybekötött kezelésre. A doktornő (ezt a kezelést kizárólag bőrgyógyász vagy plasztikai sebész végezheti) nagyon részletesen átbeszélte velem, hogy mivel nem vagyok megelégedve az arcomon és mit javasol amivel ezeket tudja orvosolni.

2 lehetőség közül választhattam:

  • 30-30 szál sima vékony

Az eljáráshoz nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött biológiai úton felszívódó szálakat használnak. A kezelés előtt érzéstelenítik a bőrt. A tűt a bőrbe, megfelelő, pontosan meghatározott helyekre szúrják. A tű kihúzásakor a szál a bőrben marad.

vagy

  • 5-5 COG és N-Fix szál

Szintén nagyon vékony tűt és a tűhöz fűzött biológiai úton felszívódó szálakat használnak. A kezelés előtt érzéstelenítik a bőrt itt ebben az esetben helyi érzéstelenítéssel, több tűszúrással. Az N-Fix prémium belső COG szál, azaz többirányú, duplán vágott fogas PDO szálról van szó, mely erősen megfogja a szövetet. Az N-Fix hosszan tart, ez az erős rögzítő szál speciális, egyedülálló, újfajta „sculpt” technológiával készül.  Ezek a szálak jól megemelik az arc megereszkedett szöveteit, így javul az arc kontúrja és visszatér a fiatalosabb arcforma. Ráadásul biztonságosak és idővel teljesen felszívódnak.

Én az utóbbi mellett döntöttem, mivel a kevesebb szál behúzása az arcomba alapvetően jobban hangzott így első próbálkozásra.

A kezelés nem járt fizikai fájdalommal, azonban a saját tapasztalatom az, hogy erre a műveletre érdemes felkészülni. Hiszen mégiscsak átszurkálják a bőrünket és az aki kicsit kevésbé bírja az orvosi  beavatkozásokat vagy esetleg ájulásra hajlamos, az fejben készítse fel magát. A doktornő a kezelés közben végig instruált és megnyugtatott. Kellemes zene szólt a háttérben, ami segített a relaxálásban.

A gyógyulási idő bruttó 2 hét volt, de már másnap abszolút vállalható volt az arcom. Kizárólag egy-két helyen látszódott az érzéstelenítő injekció szúrásának a nyoma, ami pici bevérzéssel járt.

A legtöbb reakció ismerőseimtől és a családtól annyi volt, hogy milyen pihentnek tűnsz… Én pedig mosolyogtam, hogy igen, mostanában Anna a kislányunk jól alszik..

Amiért szívesen választanám újra a beavatkozást :

  • A klinikán nagyon felkészült profi szakemberek vettek körül
  • Hosszan tartó hatás érünk el és teljesen természetes maradt az arcom mimikája
  • Rövid a gyógyulási idő
  • 100% bio

További információ a weboldalon található a kezelésről… www.royalclinics.hu

Ez is tetszeni fog