Quantcast
Kezdőlap Ajánló Fotózásra kész bőr, természetes retusálással

Fotózásra kész bőr, természetes retusálással

Pöttyöslabda

Ahogyan az évszakok is váltják egymást, úgy bőrünk is megújul 28 naponta.  Ahhoz, hogy segítsünk a bőrnek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, a peeling jó választás lehet, hiszen gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, megtisztítja a pórusokat, s így segíti a bőr regenerálódását. Bőrtípustól függően különféle peelingek ajánlottak. Ha nem szeretnél eltévedni a peelingek útvesztőiben, olyan kezelést keresel, amely bármely életkorban, bármely bőrtípusra és bármelyik évszakban alkalmazható személyre szabottan, akkor egy újdonságot ajánlunk figyelmedbe: a Geneo nem-invazív kezelés, amely nem szívja vagy húzza a bőrszövetet, így minden bőrtípushoz kellően gyengéd.

A Geneo az egyetlen arckezelő technológia, amely a bőrön belülről indítja be a természetes oxigenizációs folyamatot ideális feltételeket teremtve a bőr táplálásához és belülről kifelé történő átalakításához. 4 az 1-ben kezelést tesz lehetővé: TriPollar Rf, oxigenizálás, ultrahang és neo-massage.

Az eredeti Pollogen oxypodok, tiszta, vegán hatóanyagokból állnak, állatkísérlet-mentesek és szilárd formában tartalmazzák a hatóanyagokat. Minden hatóanyag kivétel nélkül természetes klinikai tisztaságú, ez biztosítja, hogy a kezelés maradéktalanul hatékony legyen, már egy kezelés után.

Újdonságként most megérkezett az ÚJ RETOUCH oxypod!

A Geneo Retouch friss alapot ad a bőrnek, a kettős peelinggel történő hámlasztással, a pórusok tisztításával és a bőrsejtek megújításának támogatásával.

Kimagaslóan hatékony AHA-, BHA- és PHA savakat tartalmazó formulája kezeli a finom ráncokat, bőrproblémákat, egyenetlen textúrát, melynek eredménye a sima és ragyogó bőrkép.

A Geneo Retouch OxyPod egyedülálló hármas hatásról gondoskodik:

  • természetes úton oxigenizál
  • hámlaszt
  • biztosítja a hatóanyagok felszívódását.

A fulvosav, a borostyánkősav, a mandulasav, a szalicilsav és az erős antioxidáns fekete áfonya kivonata együtt védik és építik újjá a bőrt. A Geneo Retouch szérum átfogó revitalizáló és hidratáló hatást biztosít, melyek a Retouch OxyPod kezelés során elért eredményeket erősítik és tartják fenn olyan hatóanyagokkal, mint az AHA sav, a tejsav, az olajkomplex, és a kifejezetten ehhez a szérumhoz készült egyedi kivonatok. Az eredmény selymes, ragyogó, de csillogástól mentes bőr.

Ha téged is első pillanattól kezdve rabul ejtett ez a különleges, de mégis természetes alapokon nyugvó, innovatív kezelés, mely semmi máshoz nem fogható élményt nyújt, akkor a www.oxygeneo.hu oldalon tájékozódhatsz róla, hol veheted igénybe a Geneo Retouch arckezelést.

Ez is tetszeni fog