Quantcast
Kezdőlap Ajánló Hangműhely, interaktív zenei foglalkozás az A38 Hajón

Hangműhely, interaktív zenei foglalkozás az A38 Hajón

pottyos

Hallottál már a tilinkóról, na és a darbukáról, vagy az indián szerelmi furulyáról? Tudod, hogy kell játszani az esődobon, meg tudod szólaltatni a didgeridoot? 

2017. november 11-én, szombaton a Magyar Zene Háza Hangműhely foglalkozásán megcsodálhatod és kipróbálhatod a világ legkülönlegesebb hangszereit, és ez nem minden! Lesz még ének, tánc, mese és persze felhőtlen jókedv: vár a titkokat rejtő Titoktok koncert Bognár Szilvi és zenekarával és Róka Szabolcs interaktív, zenés meseprodukciója, a Pórul járt farkasról. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://bit.ly/2iWBtiz

Interaktív zenei foglalkozásokkal várja az óvodás és kisiskolás gyerekeket a Magyar Zene Háza 2017. november 11-én, délelőtt 10 órától az A38 Hajón, ahol a résztvevők saját élményeiken keresztül ismerkedhetnek meg ritmussal, hanggal, dallamokkal, hangszerekkel és a ZENÉvel.

Róka Szabolcs mesemondó a gyerekekkel közösen a Pórul járt farkas izgalmas és fordulatokkal teli történetét, dalban és mesében mondja el. Bognár Szilvi és zenekara Titoktok koncertjén egy titkokat rejtő égszínkék kendőből Weöres Sándor, Nemes Nagy Ágnes, Kányádi Sándor megzenésített sorai és népi dallamok kerülnek elő. A közös éneklés és táncolás élménye után a gyerekek maguk is átélhetik a zenélés élményét a hangszersimogató foglalkozáson. A program keretében hangszerkészítő kézművesfoglalkozással is várjuk a gyerekeket.

2017. november 11., szombat 10.00 – 13.00
10.00-11.00: Mese a Pórul járt farkasról
Róka Szabolcs interaktív, zenés meseprodukciója
11.00-12.00 Titoktok koncert
Bognár Szilvi és zenekara, népdalok, ahogyan még nem hallottuk, modern zenei feldolgozásban
12.00-13.00 Hangszersimogató
Különleges hangszerekkel ismerkedünk
10.00-12.30 Hangszerkészítő foglalkozás
Készítsd el saját hangszered!

A program ingyenes, a helyszín korlátozott kapacitása miatt kérjük, regisztrálj: http://bit.ly/2iWBtiz

Ez is tetszeni fog