Quantcast
Kezdőlap Ajánló Jön a suli – és az írószervásárlás időszaka

Jön a suli – és az írószervásárlás időszaka

Pöttyöslabda

Ne utáltassuk meg a rajzolást-betűvetést egy vacak ceruza használatával!

Vérmérsékletüktől függő lelkesedéssel vagy kétségbeeséssel várják a gyerekek és szüleik a jövő heti iskolakezdést. Bármennyire is örülnek az évnyitónak, vagy éppenséggel inkább még vakációznának – minden évben eljön szeptember első hete, és azzal együtt az iskolakezdés is. Annak pedig velejárója a tanszerek, íróeszközök és egyéb a suliban nélkülözhetetlen kellékek beszerzése.

A legnagyobb változást ez az időszak mindig azoknak a családoknak az életében okozza, ahol az egyik gyerkőc első osztályba megy. Ilyenkor a leghosszabb a beszerzendő cuccok listája, és ilyenkor a legnagyobb a változás – és persze ilyenkor a legtanácstalanabbak a szülők is: mire lesz szükségük, a végtelennek tűnő írószerkínálatból mit is válasszanak?

 

Az osztrák Jolly márka ceruzáit gyártó Brevillier vállalat 1863-ban kezdte meg működését Bécsben. Ausztriában a legismertebb márka a gyerekek körében, de a környező országokban is kedvelik, minőségi és megfizethető árú termékei miatt. Szakemberei arra hívják fel a figyelmet, hogy az első osztályosok számára kiemelt jelentősége van a minőségi írószerek használatának.

Az iskolapad, a tanító néni, az osztálytársak – minden még teljesen új a kis nebulóknak, ám hamarosan meg kell kezdeniük a rajzolást, az első vonalak kerekítését a papíron. Ilyenkor az első tapasztalatok évekre meghatározóak lehetnek. A jó minőségű ceruza, írószer használata sikerélmény, amely megszeretteti a gyerekkel a rajzolást, a munkát. Egy olcsóbb, de vacak ceruza fakó színei, örökké kitörő hegye, a rajzoláshoz szükséges nagyobb kézerő pedig hamar megutáltatja a kisiskolásokkal az iskolát.

A gyerekek ebben a korban nagyon szeretnek rajzolni, festeni, gondolataikat képekben kifejezni. Kreativitásuk kibontakoztatásához szükségük van arra alkalmas eszközökre. Ezért a Brevillier munkatársai – pedagógusok tapasztalataira hivatkozva – arra hívják fel a szülők figyelmét, hogy jó minőségű írószereket, festékeket, ceruzákat válasszanak gyerekeiknek.

A Jolly ennek érdekében figyelemfelkeltő akciót is indított. A budapesti Allee bevásárlóközpontban szeptember 2-áig működő standjukon a gyerekek rajzolhatnak, festhetnek, kipróbálhatják a cég termékeit – a szülők pedig annak örülhetnek, hogy ezúttal jelentős kedvezményt is kapnak.

A promóció ideje alatt 20 százalék kedvezménnyel lehet vásárolni a Jolly Shopban.
Ezt a kuponkódot kell a kedvezmény érvényesítéséhez beírni: PROMO_HU18

Ráadásul egy különlegességgel is kedveskedhetnek a gyerekeknek: a Jolly webshopjából a ceruzák úgy is megrendelhetők, hogy belegravírozzák a nebulók nevét – megelőzve ezzel az osztálytársak közötti vitákat az az összekeveredett írószerek hovatartozásáról.

Ez is tetszeni fog