Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Káprázatos kalandok

Káprázatos kalandok

pottyos

Két káprázatos fantáziával megáldott szerző összefogott, így születtek meg a KÁPRÁZATOS KALANDOK.
Az illusztrált regények főszereplői talpraesett gyerekek, akik furcsa helyzetekbe keverednek, különös barátokra tesznek szert, és bizony számtalan veszéllyel is szembe kell nézniük – hol a tenger mélyén, hol az űrben, hol az Északi-sarkon 66 mopsz társaságában. Hogy kik ők?

Astra
Astra a családjával és sok ezer társukkal együtt útra kel leendő új otthonuk, a Nova Mundi bolygó felé. Az évszázadokig tartó utat kényelmes hűtőfülkékben, szép álmok közepette töltik. Ám a hatalmas űrhajót támadás éri!
Tomboló torták, rémes krémesek, bősz bejglik és marcona minyonok – ádáz sütik garázdálkodnak az űrben! Astrának robotbarátja, Robin segítségével meg kell akadályoznia, hogy a vad horda elpusztítsa az űrhajót. Elvégre az emberek szoktak sütit enni és nem fordítva…

 
Olivér
Olivér felfedező szülők gyermeke, aki már 10 éves korára bejárta a világot és egyetlen vágya, hogy végre otthon maradhasson, de eltűnnek a szülei, így nekivág új barátaival – egy mogorva, vén albatrosszal, egy rövidlátó hableánnyal és egy barátságos szigettel, akit Szirtesónak hívnak -, hogy megkeresse őket. Ám mielőtt belefoghatna a mentőakcióba, bosszantó tengeri majmok egész seregével kell megküzdenie.

 

 
Sen
Jó százévente beköszönt az Északi sarkon az Igazi Tél. Ilyenkor ötvenféle hó esik, és pontosan a sarkon láthatóvá válik Hóapó palotája.  Indul a szánverseny, és aki legelőször ér Hóapóhoz, annak teljesül a kívánsága. Sen és Sika nem akarja elszalasztani a lehetőséget, ám ez a verseny teli van ÁDÁZ veszedelmekkel. De hőseinknek sok apróság siet a segítségére. Egészen pontosan 66 apróság:  az ő szánjukat ugyanis MOPSZOK húzzák, 264 tappancs

 

 
Sarah McIntyre vicces, kedves rajzai tökéletesen ábrázolják az izgalmas, fordulatos történeteket, amelyeket Philip Reeve ellenállhatatlan humorral vetett papírra.
6 és 11 év közöttiek figyelmébe ajánljuk őket elsősorban.
 
itt találod a könyveket: http://www.mora.hu/sorozat/kaprazatos-kalandok
itt olvashatsz bele:  http://www.mora.hu/olvass-bele/oliver-es-a-tengerkocok
itt hallgathatsz bele: http://www.mora.hu/konyv/astra-es-az-ursutik

Ez is tetszeni fog