Quantcast
Kezdőlap Ajánló Karácsonyi varázslat a Familyparkban

Karácsonyi varázslat a Familyparkban

pottyos

Az advent az év egyik legszebb időszaka, ám az anyukák ezt nem mindig gondolják így. Biztosan te is ismered a karácsonyt megelőző hetek rohanását: a házat vagy a lakást fel kell díszíteni, a karácsonyi süteményeket meg kell sütni és még a karácsonyi ajándékokat is meg kell venni. Mit szólnál egy nap pihenőhöz, amelyet ráadásul családi körben tölthetnél? A Familyparkban mindez lehetséges! A december 7-től 10-ig tartó Karácsonyi Varázs alkalmával az egész család kikapcsolódhat.

Ünnepi fényfüzérek, több száz fenyőfa, valamint karácsonyi dekorációk sokasága varázsol adventi hangulatot Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába. A látogatókra a parkban sétálva számos meglepetés vár. Érdemes például a gyermekekkel ellátogatni a télapóhoz, és ha már ott jártok, akkor bedobni a karácsonyi postahivatal postaládájába a karácsonyi kívánságlistát.

Az önfeledt szórakozásról és az izgalmakról sem kell lemondanotok. A szabadidőpark túlnyomó része ugyanis nyitva tart, és így a tél közepén is felülhettek a Patkánymalom (Rattenmühle) hullámvasútra vagy az Erdei Expresszre (Waldexpress). Az állatsimogatóban található állatok is egészen biztosan örülnek majd nektek és természetesen a finom harapnivalóknak is.

A téli programlehetőségek közül kiemelkedik a gyermekeknek szóló karácsonyi műsor, amelyet naponta több alkalommal is előadnak. A táncosok és énekesek egy varázslatos történetet mesélnek el.
A vendéglátó egységekben felszálló karácsonyi illatok már messziről érezhetők: a kínálat a sült gesztenyétől és mandulától kezdve a forralt boron át egészen a fűszeres puncsig terjed. A mályvacukor sütögetése tábortűznél szintén kihagyhatatlan élmény.

Így már semmi sem állhat egy családi körben töltött téli hétvége útjába, távol az otthoni karácsonyi nyüzsgéstől.

2017. december 7–10.
11.00–20.00 óra
Beengedés/kassza 18.00 óráig

A napijegy ára: 18 euró (3 éves kortól).
Az éves bérlettel rendelkezőknek a belépés ingyenes.

További információ: www.familypark.at/weihnachtszauber

Ez is tetszeni fog