Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Letehetetlen regény kamaszoknak, fontos mondanivalóval

Letehetetlen regény kamaszoknak, fontos mondanivalóval

Pöttyöslabda

A Darwin Wells a Vadak földjén nem csak elvarázsolja a fiatalokat, hanem tradicionális értékeket is közvetít számukra.

A bestseller író Téti István lélegzetelállító ifjúsági regénye a klasszikus romantikus kalandregények varázsát idézi, mégis nagyon újszerű, mondanivalója pedig aktuálisabb, mint valaha. Rendkívül fordulatos cselekményének és lenyűgöző stílusának köszönhetően szinte belecsöppenünk a magával ragadó történetbe.

A Darwin Wells a Vadak földjén azonban nem csupán szórakoztat. Mesterien közvetíti az olyan, kihalófélben lévő, tradicionális értékeket, mint a becsület, a férfiasság és nőiesség, az illem, a bátorság, vagy az erkölcsök tisztelete. Valósághűen ábrázolja az élet kegyetlenségét és szépségét, a nemes szív, az erős akarat és az elszántság diadalát. Lenyűgöző és inspiráló alkotás korunk ifjú hölgyei és urai számára.

„A becsület, az önzetlenség, a kitartás, a jó modor és a klasszikus fiú-lány kapcsolat mind olyan érték, aminek sosem szabadna kimenni a divatból. Könyveimmel igyekszem ezek magvait elültetni az ifjú generációban.” Téti István

Cselekmény:

Darwin Wells azért kel útra, hogy megtalálja sosem látott édesapját, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Melody Milford hercegnő a szülei által kijelölt sorsa elől menekül. Mandla, az ifjú harcos a törzsi varázsló szavaival megjövendölt végzetét keresi. Útjaik keresztezik egymást a 18. századi Afrika érintetlen vadonjában, ahol mindennap kénytelenek megküzdeni a túlélésért. Egy mongúz, egy sólyom és egy leopárd segíti őket, ám ellenségük is akad bőven. Kegyetlen vadállatok és még kegyetlenebb harcos törzsek között kell eljutniuk a Narawozák ősi birodalmának romjaihoz, nyakukban a bosszúra éhes gróffal és katonáival. Súlyos titkok, gonosz összeesküvés, hátborzongató kaland és ezernyi veszély vár rájuk a Vadak földjén.

Beleolvasás, vélemények és megrendelés a kiadó oldalán.

Ez is tetszeni fog