Quantcast
Kezdőlap Könyvajánló Megjelent a Lonely Planet Kids sorozata először Magyarországon

Megjelent a Lonely Planet Kids sorozata először Magyarországon

pottyos

Sok-sok matricával, fejtörőkkel és játékos feladatokkal.

Hajrá, felfedező! A kalandozni vágyó gyerekek megismerhetik az óceán legcsodálatosabb, legnagyobb és legrejtélyesebb állatait. A közös kalandokat két ifjú felfedező tárasaágában élhetik át. A matricák és a fejtörők segítségével eljuthatnak a dzsungelbe is, hogy együtt fedezhessék fel az esőerdők lenyűgöző és izgalmas világát. A kalandos világkörüli utazások során olyan dolgokat is megtudhatnak, mint például hány elsüllyedt hajó hever a világ óceánjainak fenekén és együtt kereshetik az elmerült kincseket.

Az izgalmas és színes könyveken keresztül, a gyerekek játszva tanulhatnak (a gyerekek) az óceánok és a dzsungelek élővilágáról. Az interaktív könyvek matricákkal és vicces rejtvényekkel segítik a gyerekeket a könnyed tanulásban. A könyveket pedig a érdekességek és különleges információk és tartalmak teszik még izgalmasabbá.

Keresd, a Fedezd fel! sorozatot a könyvesboltokban vagy rendeld meg a Geopen honlapjáról! Az interaktív könyv hamarosan mobiltelefonos alkalmazás formájában is megjelenik a BOOKR Kids Mesetárban!

“A Fedezd fel! sorozat egyszerűen csodálatos! Annyira szórakoztató a gyerekeknek, hogy a szülők is élvezni fogják. Interaktívabb, mint egy társasjáték” Goodreads

Belelapozó

Terjedelem: 48 oldal
Ár: 2990 Ft

Ez is tetszeni fog